25.8.07

SintonitZZa


I pels qui es pensaven que els festivals d'estiu s'havien exhaurit...us volem alegrar el dia d'avui perquè encara queda música independent a l'extraradi barceloní. Si, hi ha vida més enllà de la ciutat comtal, i a St. Coloma de Gramenet arriba el metro L1, per tant no teniu excusa possible.

El 31 d'Agost i l'1 de Setembre es celebra la tercera edició d'aquest festival anomenat F.M. SintonitZZa. Aquest festival ja té dues edicions a les seves esquenes on s'ha combinat la millor música nacional independent del país: Lori Meyers, Lula, Catpeople, The Pinker Tones....etc.

El Festival enguany compte amb la participació de 8 grups i d'un total de 4 djs. Standstill, Triangulo de Amor Bizarro, Los Tiki Phantoms, Wallace y Extraños, Grupo de Expertos SolyNieve, Sr Chinarro, Big City i El Guisante Mágico.

El lloc escollit és el Parc Europa a l'aire lliure, a partir de les 23h, d'accès gratuït i en rigurós directe.

La programació musical dels festival s'obre avui mateix amb la festa presentació al bar Baremoto amb l'actuació dels F.A.N.T.A i Las Furias. Punk-rock per via directa a partir de les 22h.

SintonitZZa és un festival obert a altres disciplines artístiques com el curtmetratge, còmic, fanzines i aquest any incorporen la primera mostra de documentals musicals. Del 26 al 29 d'Agost es celebrarà al Baremoto la I Mostra de documentals musicals.

Pels qui estiguin més interessats us podeu passar pel seu myspace.