28.9.07

"El Temps i els Conway"

Aquesta és una proposta interessant i diferent de les habituals. Avui, o millor dit demà, anem al teatre. L'excusa?, doncs que el grup de teatre amateur de l'Esfera actuarà aquest cap de setmana al teatre del Centre Parroquial de Sarrià amb motiu de les festes majors del barri.


El Temps i els Conway és l'obra que el grup ha triat per a representar en aquesta ocasió, tot i que no és la primera vegada, ja que l'havien representat anteriorment.
El Temps i els Conway és una o
bra de J.B. Priestley, autor, escriptor i director de teatre anglès. L'obra ens situa a l'Anglaterra d'entreguerres, on l'autor aprofita el context històric per explicar-nos la crueltat del pas dels anys i com el temps, les experiències personals, els traumes i altres factors poden separar a una família.

Des del punt de vista psicoanalític, l'obra explica uns models representatius dels problemes que es poden donar en determinats entorns familiars. L'autor aprofita aquests conflictes i els porta a l'extrem amb l'ajuda del pas del temps.

El Temps i els Conway es representarà aquest cap de setmana al Centre Parroquial de Sarrià. El dissabte la representació serà a les deu de la nit i diumenge a les sis de la tarda. Aprofiteu que és gratis!

El grup sociocultural l'Esfera és una associació sense ànim de lucre que porta anys promocionant la cultura en tres de les seves vessants: teatre, música i poesia. El grup està obert a qualsevol aportació i és molt fàcil contactar-hi: es reuneixen cada dilluns a la nit a l'Auditori de les Corts Catalanes, o bé podeu comentar aquest post i posar-vos-hi en contacte.

Altres dades d'interès: Festes Majors de Sarrià.

Com a "secret de sumari", i pels que heu arribat al final d'aquest article, només afegir que jo, la Mirtres de tota la vida, també actuo i faig de Carol... Ara no m'acuseu de fer promocions, eh?


Adreces d'interès:
Centre Parroquial de Sarrià: c/
Pare Miquel de Sarrià 8.
Auditori de les Corts: c/ Dolors Masferrer 32.

Molta Merda!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs si surt la Mirtres de tota la vida serà millor que l'anem a veure no?

Molta merda!

Xelas ha dit...

Miriam, esta muerta desde el principio! Es un fantasma!