21.9.07

Nintendo Rocks

Que la Nindendo DS està de moda és un fet i que els que encara no la teniu l'acabareu comprant en breu és una predicció que us auguro a molt curt termini. Nintendo: cada cop més petita i en més colors!


Petita, usable, lleugera, preciosa, entretinguda, amb mil i una opcions... connexió a Internet, pantalla tàctil, innovació en j
ocs entre un llarg ect són alguns dels factors que se'ns dubte hauran ajudat a augmentar les seves vendes i convertir-la en la consola portàtil mes venuda.

Nintendo DS Lite és, sense cap dubte, la millor consola portàtil del mercat. Acapara ja el 63% del mercat i va ser la consola més venguda el passat any 2006. A més, ha estat la marca que més videojocs a venut al llarg del 2007 segons l'agència independent AC Nielsen.

Nintendo Europa ha anunciat que afegirà un nou color a la seva gamma "Lite", que fins ara eren: blanc, negre i el "cool" rosa. A partir del 12 de octubre, Nintendo DS Lite es tenyirà de color plata pels més fashion victims.

Nintendo a més segueix creixent a ritmes brutals i es situa en el punt més àlgid de la seva historia. S'han acabat els rumors de depressió desprès de l'etapa GameCube, on es va arribar a rumorejar sobre la possible compra de la companyia per part de Microsoft.


L'èxit de Nintendo és catapulta amb la sortida al mercat de la ja més que famosa Nintendo Wii. Nintendo es va convertir en lider de mercat, també, amb consoles de sobretaula de nova generació a 22 setmanes del seu llançament. Ha estat la consola més venuda del pressent any fins assolir el 44% de mercat. A més Nintendo ha venut cinc vegades més unitats de la Nintendo Wii en aquests últims mesos al Japó, pais paradigma de les consoles i la tecnologia en general, que la seva màxima competidora la PlayStation 3.

No voldreu pas una Wii o una DS?

8 comentaris:

Eduard Gras ha dit...

Hem enviat la factura a Nintendo ja?

Anònim ha dit...

Yo quiero una güiiiiiiiiiiii!!

JG ha dit...

però jo sempre em pregunto...per jugar sol a casa, una wii? vull dir, amb amics mola i tal, però estar sol interactuant davant la pantalla rollo aeròbic ho trobo surrealista :)

La Play 3 és el capritxo més genial (i car) que ha parit el Japó!!!

Anònim ha dit...

Per la Play 3 ja existia la Play 2 amb una mica de pitjors grarics... molt millor la XBOX 360 que et permet jugar amb mes gent sense necessitat d'estar esperant hores de lag...









i si no, les xifres ja canten en contra de la ps3 :P

stYgs ha dit...

a ver si lo ke kieres es entretenimiento con mayor interacción tu consola es la wii, además es muy aceptada pq según mi opinion abarca más público. Con la play 3 o xbox 360 , es más fiel a las consolas de siempre pero ahora incluyen internet, mejores gráficos.... etc. pero carecen de esa interactividad e involucramiento mayor ke da la wii.

aun asi me kedo con la xbox o ps3, la wii es divertida en grupo pero los atakes al corazon, la tensión ke me pueden provocar los videojuegos siempre los puedo encontrar en 360 o ps3

Anònim ha dit...

No vull ser el típic que porta la contrària perquè Nintendo m'agrada bastant, però 1) la majoria del catàleg de jocs de Wii són una autèntica MERDA, 2) espereu a que la PS3 baixi de preu i rebi jocs com el nou Pro Evolution, Metal Gear Solid 4 o Little Big Planet, que ja veurem què passa...

aaaah! i lo de Microsoft comprant Nintendo va ser una broma tan impossible com que el Barça i el Madrid s'unissin en un sol equip :P

Míriam Gómez ha dit...

broma o rumor: http://www.20minutos.es/noticia/227841/0/resultados/economicos/nintendo/

Potser quan la Play3 s'estabilitzi la cosa canviï,ja que el preu ara mateix i bastant privatiu.
A més, a play3 no innova en res, és la mteixa manera de jugar de tota la vida..., millors gràfics, més memòria i poques més prestacions. La interacció és infima o gairebé inexistent.

clar... que estem com sempre, a gustos colors! ;)

Synbios ha dit...

estoy deacuerdo con jg, no me convence la wii, ya que soy de jugar a juegos bastante elaborados y no del estilo del wii sports, por ejemplo. Pero todo lo que dices de la NDS es cierto, es genial (no hace mucho que me la compré) y si además le añadimos la scene de nds que va sacando cosas como un lector de comics (imagenes comprimidas en ficheros) o el nuevo sistema de VoIP (telefonia por ip) convierten a la DS en más que una consola.