23.11.07

Novetats i Agenda de Concerts

Les novetats després de Mishima

Stars. In our bedroom after the war (Arts & Crafts)

El món es divideix en dues classes de persones: els que ja els està bé que Stars vulguin assemblar-se a Arcade Fire i els que no. In our bedroom after the war és el quart disc dels canadencs, el segon des que van sortir de l'anonimat profund gràcies a la colla de singles potencials de l'anterior Set yourself on fire (Arts & Crafts, 2004). No paren de sortir a les bandes sonores de sèries americanes i el Mai a la vida, és a dir, nosaltres, no podíem ser menys.

Escolteu 'Take me to the riot', 'The night starts here' i 'In our bedroom after the war'.


Caribou. Andorra (Sinnamon Records)

La quota setmanal de Sinnamon al Mai a la vida (aviam si ens fan cas d'una vegada) ve de la mà de Caribou, que té tant d'andorrà com el J de Los Planetas. En tot cas, no és granadí sinó canadencs, com els Stars. Electrònica tal i com li agrada al nostre company Sabaté. La nostra experta assegura que Caribou desprèn adrenalina i et posa en bona sintonia alhora que la dominatrix Míriam Gómez ens recorda que Caribou és una cançó de Pixies. Però no, una cançó no fa altres cançons, sinó que Caribou és l'àlter-ego de Daniel V. Snaith.

Nosaltres hem escoltat 'Melody day' però és un disc d'electrònica, i per tant seria absurd recomanar tres o quatre cançons per apreciar la magnitud de l'obra.


Menomena. Friend and foe (Barsuk Records)

A nosaltres, en el fons, el que més ens agraden són les bateries acústiques i les guitarres endollades. Per això Menomena pren el relleu de l'electrònica com a raresa de la setmana. Són de Portland, com el ciment, i el seu darrer disc Friend and foe és de, diuen, pop experimental. A nosaltres ens sembla una mica TV On The Radio amb la diferència que un dels seus membres no surt amb Scarlett Johansson.

Escolteu 'Muscle'n flo', 'Boyskouts sweetboyskouts' i 'West'.


The Killers. Sawdust (Island)

El mormó de Las Vegas torna a la càrrega. Brandon Flowers publica nou disc amb els seus assassins i per demostrar-nos que no és una figureta moderna, Lou Reed col·labora en una cançó segurament de franc, sense haver cobrat res perquè és fan declarat i admirador profund dels del paradís dels casinos. Sawdust és un disc típic de Nadal: cares b, versions, rareses, i més llarg que un dia sense pa.

Escolteu 'Tranquilize' (pel senyor Reed), 'Shadowplay' (perquè és una versió de Joy Division) i poca cosa més.


Agenda de Concerts

Divendres 23
Cocorosie + Bunny Rabit a la Sala Apolo a les 21.15h
How I Become a bomb a la Razz dins la sessió de club a la Sala PopBar
Miqui Puig y el conjunto eléctrico al Auditori
Abraham Boba + Lek Mun a la Sala Bikini
Waiting Room + Dei Suoni + First Aid Kit a la Sala Monasterio a partir de les 21.30h

Dissabte 24
Explosions in the sky + Spoon dins del Wintercase a la Sala Razz a partir de les 19.30h
Josh Rouse a la Sala Bikini
Sol Lagarto a l'Apolo a partir de les 21.30h
Jay-Jay Johanson a la sala Salamandra de l'Hospitalet del Llobregat Dilluns 26
Bloc Party a l'Espai Movistar, situat a la Zona Universitaria

Dimecres 28
Alado Sincera + Carlos Cros + El Chico Con La Espina En El Costado a la [2]
Albert Pla al Harlem Jazz Club