30.11.07

Novetats i agenda de concerts


Novetats previsibles i d'altres imprescindibles:

Antònia Font. Coser i cantar (Discmedi).
Ja sabeu la història. Joan Miquel Oliver va dir: "M'imagin Robot amb orquestra!" Van parlar-ho amb un amic director d'orquestra a Palma, van veure-ho factible. Segurament volien anar a un lloc a prop i que els entenguessin per gravar l'orquestra. Van triar Bratislava, i el resultat el teniu en aquest doble cd amb cara de gos.
Escolteu-les totes.

Okkervil River. The Stage Names (Jagjaguwar).
A l'Eduard Gras li recorden a The Smiths i a Nightmare Of You i l'Andrea Valverde diu que li agraden força. Són d'Austin, Texas, com George Bush, però el seu nom és rus, tret d'un conte de l'escriptora Tatiana Tolstaya. La seva música no és en cap cas complicada com l'alfabet cirílic sinó de tornades glorioses.
Escolteu 'Our life is not a movie or maybe', 'Unless it's kicks' i 'A girl in port'.

The Thrills. Teenager (Virgin).
The Thrills no són adolescents però en deuen tenir mono ara que segurament ja tinguin fills. És per això que li han posat aquest títol al disc, un treball que no amaga en absolut l'origen d'aquests homenots. Són irlandesos, com dèiem, de la pàtria d'U2, Andrea Corr i la cervesa Guinness, però també dels ascendents de Noel Gallagher. Visca els tòpics i visca el disc de la maduresa de The Thrills.
Escolteu 'The midnight choir', 'Nothing changes round here', 'Restaurant'.

CocoRosie. The Adventures of Ghosthorse and Stillborn (Touch and Go)

Formen una de les parelles més famoses de la música i acaben de publicar aquest disc d'aquest nom tan llarg. Com sempre, apareixen els diferents punts de vista entre les veus del Mai a la vida, i mentre un veu un treball igual de bo i igual de dolent a Noah's Ark (Touch and Go, 2005), l'altra veu influència del hip hop. Ja sabeu, però, quin pa s'hi dóna: música narcòti
ca, tremendament naïf i una veueta que s'està a punt de trencar. Escolteu-lo amb les llums apagades i si us agraden les drogues toves sedants, no em fa pas l'efecte que hagi d'anar malament.

Llistat de concerts i festivals recomanats:


Divendres 30
Air + Au Revoir Simone al Razz
Two Gallants a la [2]
The Chemial Brothers a l'Espai Movistar

Dissabte 1

The Coral
a la Sala Apolo
Manos de Topo +
Don Simón y Telefunken a la [2]
Artic Monkeys a l'Espai Movistar

Diumenge 2
Festival Hipersons - Los Carradine a l'Apolo, a partir de les 20h.

Dimarts 4
Mishima al Fnac del Triangle

Dimecres 5
Múm a la Sala Razz

Dins del Primavera Club podreu trobar, per aquests dies, diversos concerts, tot i que des del Mai a la vida us en recomanem algunes en concret. Recordeu que el Primavera Club és el germà petit del Primavera Soud i es celebra a l'Auditori del Fòrum i a les dues sales que conformen la Sala Apolo, la gran i la [2].

Dilluns 3
The New Pornographers + Jet Lag
a l'Apolo a partir de les 21.30h

Dimecres 5
El Guincho [2] a les 23h
Lagartija Nick a l'Apolo a les 22.15

Dijous 6

Her Only Presence
a la [2] a les 21.15

Ainara Legardon també a la [2] a les 22.15