1.12.07

Entrevista a Los Carradine



Els Carradine són un grup d'actitut punk i porten més de vint anys fent música. Amb alguns daltabaixos, no és fins ara quan s'atraveixen a enregistrar un disc. I com no podia ser d'una altre forma, el segell Strangeones (part o copart de La Colazione) els ha produït aquest Sospechoso tren de vida.

El Xavi, el Rafa i l'Antonio queden amb nosaltres, mentre mengem unes bones braves, i ens expliquen el perquè de tot plegat. Us avancem que estudiar a l'Autònoma, i a sobre periodisme, els ha deixat una mica trastocats, de fet, ja no ens extranya que la portada del disc l'hagi creada Juanjo Sáez,que vagin vestits amb el tratje habitual català, barretina inclosa com es pot apreciar a la fotografia adjunta, o que Billy Bragg cantés amb ells la cançó que duu el seu nom. Quina serà la propera excentricitat? Nosaltres apostem per un duet amb Maria del Monte o amb les Anticonceptivas, com a ells els hi vagi millor.

Vietnam sentimental, o Sonad a los Smiths conformen un nou punt d'inflexió en el punk que es fa a Catalunya, i segurament a la resta d'Espanya. Esperem que us agradin tant com a nosaltres i, com les dates els hi són favorables, aquestes dues setmanes tenen dos concerts a la vista: el dia 2 a la Sala Apolo i el 7al Festival Sincronia del Barri de Sant Andreu.