7.11.07

XIX Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants

Com cada setmana, tot i que aquesta amb alguns canvis... us portem el tema de la setmana. I no us volem espantar... però abstenir-vos reacis a les pelis de por, perquè avui ens esperen monstres mutants, cossos desmembrats, psicòpates, curts monotemàtics de por, de fantasia, "cortos con mensaje" o sense i amb molta sang... i, si, ja sabem que sou uns alumnes avantatjats, efectivament parlem de la Marató de cinema Fantàstic i de Terror de Sants.

La Marató de cinema Fantàstic i de Terror de Sants celebra aquest any la seva XIX edició i la nostra part preferida, el concurs de curts, celebra la seva IX edició, es per això que des del Maialavida us fem un recull del que hi trobareu i us informarem una mica més... teniu plans per la setmana vinent?

La Marató té lloc del 12 al 18 de Novembre i es celebrarà a Les Cotxeres de Sants i a l'Auditori. De dilluns a divendres podrem delitar-nos amb els curts per la tarda: de les 19:30h a les 22:30h o més aviat les 23h. El primer dia de la marató, el dilluns, podrem veure a partir les 19:30 els curts guanyadors de l'any passat i a partir de les 22h veurem un avanç del que ens espera durant la setmana. Les projeccions que es faran a l'Auditori seran en format Cinema i 35 mm i en format vídeo però en pantalla gegant; les de la Sala de Projeccions es faran en format vídeo en pantalla gran.

El dijous 17 es donaran els premis als curts guanyadors, enguany el jurat que atorga els premis està format pel Comitè organitzador de la Marató i representants de diverses escoles audiovisuals de Catalunya. Podeu consultar la programació de curts a la pàgina web de les Cotxeres i el Casinet.

La nit més llarga:

Sota aquest nom ens traslladem en el temps, és dissabte, esperem que faci fred, o inclús plogui, i vagis ben acompanyada o acompanyat a la marató i tinguis un braç ferm al que abraçar-te perquè t'esperen ni més ni menys que un total de sis films de por: The Host de Joon-ho Bong, guanyadora del premi a la millor pel·lícula asiàtica al Festival de Sitges, l'artxiconeguda 300 de ZachSnyder inpirada en el còmic de Frank Miller, SAW III de Darren Lynn Bousman, Desmembrados de Christopher Smith, la famosa Hostel 2 de Eli Roth i Las ovejas asesinas de Jonathan King. A més, a la sala de projeccions ens esperen més films; aquest cop, però, parlem de pel·lícules de série B i de grans clàssics del cinema "gore". Es tracta de pel·lícules antigues com per exemple: The House on Sorority Row de MarkRosman, Los Nuevos Extraterrestres de Juan Piquer, entre moltes altres velles perles...




Preus:

Si senyors... aquest any els curts es paguen!

Sessions de curtmetratges: 3 €
Abonament festival de curtmetratges 5 sessions de dilluns a divendres: 5 €
La nit més llarga, dissabte 17 de novembre: 10 €

Venda anticipada d'entrades, disponible a partir del passat 5 de novembre, de dilluns a dijous de 9 a 14'15 h i de 16'30 a 18'45 h i divendres de 9 a 13'45 h a la secretaria de les Cotxeres de Sants, i una hora abans de la sessió del dissabte a l'auditori.

Trobareu més informació a la web de les Cotxeres de Sants i el Casinet, tot i que també ens podeu deixar comentaris... and I'll see what I can do baby!

Només vull acabar amb la reflexió dels organitzadros: "L’organització no es responsabilitza de l’actitud del públic assistent, durant la Nit mes llarga. Si voleu veure les pel·lícules de la nit del dissabte tranquils us recomanem que les llogueu al vídeo club".

7 comentaris:

Synbios ha dit...

Yo aun tengo que ver Saw III. Ninguna como la primera, por eso.

Y solo un comentario mas: "L’organització no es responsabilitza de l’actitud del públic assistent, durant la Nit mes llarga. Si voleu veure les pel·lícules de la nit del dissabte tranquils us recomanem que les llogueu al vídeo club" XDDD Genial.

Anònim ha dit...

a la cabeza, Santorooo!!

Este año no me sacais de la sala pequeña, trones.

Míriam Gómez ha dit...

Synbios ha tornat!, welcome back darling!, esperamos encontrarte en la maratón!

ya Sorro..., Yo creo q tmb estaré allí, si quieres ser mi brazo formido... xD

Jo odio SAW, aquí ho deixo!... i no acabo d'entendre 300 com a peli de por..., ¿aceptamos pulpo como animal de compañía?

M'encanta el comentari dels organitzadors es MEGA GREU!. i es un METACOMETARI DE LA MARATÓ, LA MARATÓ PARALANT D'ELLA MATEIXA I DEIXANT-SE... verda?

Culebrero ha dit...

Solo quiero hacer una recomendación a aquellos que aun no hayan visto 300. Esta película, derroche de efectos especiales y pulidísimo diseño audiovisual, no es otra cosa que un panfleto nazi. Que tan familiar es la idea del super hombre blanco con abdominales cuadriculados, la defensa de la libertad de una nación a través de la guerra, la superioridad humana frente a las ideologías y otras formas de existencia humana. La representación de lo no occidental como algo monstruoso y decadente. A mi todo esto me da mala espina…

Anònim ha dit...

ejem.. no son nazis, son espartanos (this is Spartaaaaaaghhh..). los primeros llegaron bastante después, no me cree usté ucronías.. y sí tiene usté razón los espartanos hicieron todo eso y más y peor. de hecho, gracias a esa batallita existe hoy occidente. sic, una verdadera lastima. la peli? maluna, maluna. como el tebeo. amigo frank miller, usté a hacer sin city..

Anònim ha dit...

miriam yo por usté me pongo fornido y gordo si hace falta..

Totti_Rosa ha dit...

Altamente recomendable "The Host".


En cuanto a los comentarios de 300...¿Pulp Fiction es una apología a la delincuencia?