20.12.07

El Quiet Storm, música nocturna per públic adult.

Aquesta setmana Alta Fidelitat continuarà amb una altra sèrie de la saga 'Música i Sexe'. Avui parlarem d'un estil que va popularitzar Melvin Lindsey, el Quiet Storm, un format de radio nocturna enfocat a un públic adult. Aquest estil es caracteritza per la seva dinàmica dolça i suau de rítmes lents i relaxats. La finalitat de la qual era expressar sentiments romàntics.
La primera cançó que va sonar al programa de Melvin Lindsey va ser un èxit de Smokey Robinson, que va batejar el nom del programa de Melvin Lindsey, i que més tard, aquest format musical adoptaria aquest mateix nom.
Al programa podreu escoltar, bàsicament, temes del LP A Quiet Storm (Motown, 1975)de Smokey Robinson, pioner d'aquest estil de música. Tot i que també escoltarem algun altre artista que va influenciar aquest estil musical.



El vídeo que hi ha a continuació és de la formació en la Smokey Robinson va triomfar durant els anys seixanta entre la comunitat negra de Soul. Smokey Robinson and the Miracles van ser un dels grans èxists de la Motown.