5.12.07

El Zen

El tema de la setmana és el Zen, si, perquè potser no hi havia temes més abstractes i perquè podem amb tot i més. Us fem una proposta infolúdica, m’encanta aquesta paraula, per acostar-vos al món de l’espiritualitat que cada cop aconsegueix més adeptes entre els occidentals. Ja sabem que el que és oriental està de moda i que a vegades cal tornar enrere per tal de trobar allò del que els savis de l’època ja havien parlat.

El Zen és el nom d’una variant del budisme mahāyāna practicat a Xina amb el nom de chá. La paraula Zen prové del japonès i significa: meditació silenciosa.
Per tal d’acostar-nos encara més a aquesta filosofia, i com podreu escoltar al programa, hem fet un recorregut arrel d’artistes que tenen a veure amb el Zen. Parlem de Leonard Cohen, Kevin Johansen, de l’actor favorit de les vostres mares: Richard Gere i d’un escriptor entès en el tema: Alan Watts, del que us recomanem El Camí del Zen en el cas que vulgueu aprofundir en matèria.

Per si tot això fos poc, us fem varies propostes per tal d'aconseguir la pau interior o per a equilibrar la vostra energia i en definitiva ser una mica més feliços.

Molta llum, germà, molta llum!

3 comentaris:

Andrea Valverde ha dit...

visca doncs
acabo d'actualitzar el fotolog amb la mateixa foto
i és que m'ha semblat preciosa
:)

bon dia

Synbios ha dit...

El Zen? mi reproductor de Mp3?

XD

sorry, chiste malo ;P

Anònim ha dit...

Mi reproductor tmb es Zen... eso esq tiene mucha paz interior y buena música!

jaja