4.12.07

Programa 05.12.07





Al Mai a la vida ens agraden els temes abstractes i aquesta setmana ens hem atrevit a intentar definir què és el Zen o la espiritualitat. La Miriam ens parlar de tècniques de relaxació i d'algun que altre cantant que s'apunta a la moda oriental. Perquè si, ho podem admetre, el Zen s'ha convertit en una moda i com no, el Mai a la vida, no en vol mantenir al marge.
A la secció d'humor Eduard J. Montoya ens ficarà en la pell de Santi Balmes de Love of lesbian, J de Los Planetas i un Lluís Gavaldà una mica trastocat.
La secció de música ve carregada de novetats, tot i que malauradament s'apropen les dates nadalenques i els concerts comencen a minvar.

Com ja sabeu, Montse Casas s'encarrega de donar coherència a tot plegat i el senyor Eduard Gras i la senyoreta Andreä Valverde fan el que poden amb la conducció del programa.

Pd. En properes edicions parlarem sobre el Nadal (visca la concreció) i estem preparant el top musical d'aquest any o sigui que us recordem que tenim una adreça maialavida@gmail.com on ens podeu fer arribar les vostres propostes, que seran debatudes i valorades per qui en aquell moment miri el mail.