1.2.08

Novetats i Agenda de Concerts

The Helio Sequence. Keep Your Eyes Ahead (Sub Pop Records).

Després de quatre anys d'impacient espera per fi tenim a les nostres mans i a les dels nostres discos durs el nou disc de The Helio Sequence, Keep Your Eyes Ahead. Les noves cançons presenten unes clares i fresques influències de Bob Dylan, ja que el cantant va patir una greu malaltia a les cordes vocals i, en aprendre a cantar de nou, va fer-ho escoltant el clàssic Zimmerman. Ves a saber. Que les anècdotes no us privin d'escoltar i gaudir de cançons com 'Can't Say No', 'Keep Your Eyes Ahead' i 'You Can Come To Me'.

Los Campesinos!. Hold On Now, Youngster (Wichita).
Per fi nengs. Quan ja crèiem que 'You! Me! Dancing!' era la típica-cançó-que-posen-cada-setmana-a-Razz-des-de-fot-cinc-anys, els gal·lesos més agrico-hispanòfils publiquen d'una vegada el seu PRIMER disc. Per aquest primer LP han recuperat tot el que han pogut dels dos EPs anteriors, però és del tot perdonable. Amb cançons tan durament efectives com la mencionada o 'Don't Tell Me To Do The Math(s)', aviam qui és el guapo que no les reinclou a l'àlbum de debut. És clar que a la banda tampoc no se l'ha pot acusar de mandrosa. A 'You! Me! Dancing!' mateix, la intro és una mica diferent i una mica llarga. Després de l'antic extrem del Manchester United Ryan Giggs, ja tenim algú més per la nostra llista de gal·lesos il·lustre.

The Teenagers. Reality Check (Merok Records / XL).
A mi no m'enganyen. Els quatre xavals que formen els francobritànics The Teenagers estan enamorats d'Scarlett Johansson i per mirar si en treien alguna cosa facturen aquest temazorompepistas que és 'Starlett Johansson'. Molt bé (personalment espero que no els hagi servit de res). Fora bromes, The Teenagers és un altre exemple de grup que treu un single i després de donar-hi unes quantes voltes decideixen córrer a salvar la indústria discogràfica ("ja veuràs com el nostre disc molarà tant que la gent se'l comprarà") i publicar el seu primer disc. Sense ser catastrofistes, The Teenagers no salvaran la indústria ja que escoltar el seu disc d'una tirada és una mica menys que una heroïcitat. Però els quatre singles potencials molen bastant.

Xiu Xiu. Women As Lovers (Kill Rock Stars).
Avís: "Xiu Xiu" es pronuncia "shoo-shoo", així que si voleu anar de guais digueu-ho bé i no feu el préssec com nosaltres al programa. Women As Lovers és el sisè disc d'estudi de la banda americana. Segons la fulla promocional, aquest àlbum és el més proper i comunicatiu del grup, cosa que deu ser perquè versionen 'Under Pressure' de Bowie. Sens dubte, aquesta és la nota dissonant de les novetats d'aquesta setmana, tot i que per les ments obertes que poblen de visites aquest blog, segurament aquest sigui el millor disc de la setmana. Nosaltres l'hem posat aquí al final, més que res per no distreure. Però, ei, val la pena, eh?



Divendres 1


Plastic Operator dins la sessió de club del Razzmatazz
2 Many Djs a la Factoria d'Arts de Terrassa
Marlango al Palau de la Música
Els Pets a l'Espacio Movistar situat a la Zona Universitaria
Born Losers i Raw Meat a la sala Sidecar
Las Charades a La [2]


Dimecres 5

The Charlatans + Mazoni a la sala Bikini a partir de les 22h

1 comentari:

Marc ha dit...

A mi el The Helio Centrics em sembla un despropòsit com a disc, però té cançons bones (per separat). És que les dues del final sobretot no lliguen res...