17.3.08

Exposicions a Barcelona per Setmana Santa

Quedar-se a Barcelona per vacances no està tant malament, i menys si sou d'aquells que us agrada anar d'exposicions. Al Mai a la Vida hem fet un recull del bo i millor de les mostres que es poden veure a la nostra ciutat. Aprofiteu aquests dies per anar-hi, ja que la majoria caduquen ben aviat.

El darrer treball creatiu de José Luis Guerín porta per títol Las mujeres que no conocemos. Guerín utilitza fotogrames la seva darrera pel·lícula En la ciudad de Sylvia y fotografies de la serie Unas fotos en la ciudad de Sylvia per plasmar la seva reflexió sobre el retrat femení. Diuen els que en saben que es tracta de cinema exposat, una altra manera de mostrar els 35mm de cinta a mig camí entre la fotografia i el video-art.

Fins el 30 de març al CCCB. Entrada gratuïta.

Chaplin en imatges


Aquesta mostra narra a través de 250 fotografies la vida i obra del genial cómic i cineasta Charles Chaplin. Si encara no heu anat a veure-la és una bona oportunitat per fer-ho i comprovar com molts cops el personatge de Charlot superava a Chaplin.

Fins el 27 d'abril al CaixaFórum. Entrada gratuïta.


Vermell A part

A la Fundació Miró hi podem veure un recull del millor de l'art contemporani xinès a partir dels fons la col·lecció privada Sigg, una de les més grans del món. A través d'algunes de les obres més significatives dels artistes xinesos actuals més importants, el visitant pot comprovar com els grans canvis polítics, socials i culturals del gran monstre asiàtic han deixat empremta en totes les disciplines artístiques.

Fins el 25 de maig a la Fundació Miró. L'entrada costa al voltant de 4€.


Lukas Hüller. Els set pecats capitals.

Seguim art contemporani perquè fins el dia 12 d'abril podem visitar a la Galeria Llucià Homs Set pecats capitals, una irreverent exposició del txec Lukas Hüller. L'artista utilitza la fotografia escenificada per mostrar la seva visió d'aquests set pecats bíblics, alhora que intenta abordar i jutjar temes morals de l'actualitat.


Fins el 12 d'abril a la Galeria Llucià Homs (C/Consell de Cent, 315). Entrada gratuïta.



Assassinat al Museu de Ciències Naturals


Aquesta exposició potser va més adreçada a que hi aneu acompanyats dels vostres parents més petits, però bé, és època de vacances escolars i sempre està bé fer alguna cosa amb ells. La mostra consisteix en una mena de joc d'investigació basat en el treball de la polícia científica al més pur estil Cluedo o de la sèrie C.S.I. A través de les proves dels diferents laboratoris políciacs exposats, el visitant ha d'esbrinar qui ha estat l'assassí del director del Museu de Ciències Naturals.

Fins al gener de l'any vinent al Museu de Ciències Naturals (Parc de la Ciutadella). L'entrada costa al voltant d'uns 4€.

4 comentaris:

Míriam Gómez ha dit...

De moment tan sols he tingut el plaer de veure l'Exposició de Las Mujeres que no conocemos i he de dir que no us deixarà indiferents. Es tracta d'una breu exposició a base de presentacions o (re)presentacions fotogràfiques encadenades amb text i sons ambient. A mi em va agradar, i si algú s'apunta l'acompanyaré encantada.
He d'anar a veure l'exposició de Charles Chaplin!!, i em crida molt la de Lukas Hüller, si... esq els pecats és el que ténen!

Bueno... i ja sabeu que el Cluedo i etc. m'encanta així que si no teniu familiars petits d'edat m'ofereixo per acompanyar-vos!

He dit!

Bona setmana santa, bones exposicions i millor article!

Unknown ha dit...

Hospitalet existe!

Chema Madoz al Tecla Sala d'Hospitalet fins el 30 de març!

http://leftyheart.blogspot.com/2008/02/chema-madoz-en-el-tecla-sala.html

Soy puro spam nena!


xd

Míriam Gómez ha dit...

Per cert!, tmb està al CCCB Post-it-city, per 4 eurillus, very interesting by the way!

us deixo un link: http://megustabarcelona.es/

xD

jo tmb faig spam! ;)

Míriam Gómez ha dit...

another one!, q a mi personalment em pot ajudar a fer un dels meus treballs. Montse tranqui q tu no fas aquesta assignatura!

http://megustabarcelona.es/2008/03/17/reflexiones-plasticas-sobre-el-conflicto-sovietico/

Deixo de fer spam!

:)

Algú vol venir amb mi a alguna de les expos?, please!, prometo no fotre-us mà!