19.3.08

I de música, com ho tenim?

Si us quedeu a Barcelona aquests propers quatre dies de festa sou del meu club, treballadors com tants altres. Si el tema artístic no us acaba de fer el pes i vosaltres sou més dels que ja s'han descarregat l'últim single de Death Cab For Cutie (sinó feu-ho aquí) i ja es saben de memòria totes les cançons del nou disc de Lori Meyers, no us preocupeu, al Mai a la Vida tenim propostes per a tots els públics.

Dijous 20

Putilatex al Pop Bar del Razzmatazz

Putilatex
són ja uns històrics del poptrashelectrònicpetardo (tot junt i barrejat) d'aquest país, i mentirà qui digui que no coneix la mítica mira una moderna. De tant en tant ja va bé una mica de sentit de l'humor als escenaris i sinó, sempre us quedarà la sessió de l'amic Amable, ja que l'entrada és la de club. Fisherspooner, nena.



Divendres 21

Ellen Alien a l'Apolo

Procedent de Berlin, Alemanya, aquesta dj ha recorregut mig món amb els seus plats i el seu bon gust i visió mesclant ritmes i sons electrònics. De fet no és casualitat que a més de punxar discos de manera habitual sigui també la propietària de la discogràfica Bpitch Control, una de les més importants de l'escena de l'electrònica experimental.

El Guisante Mágico a la Sala 1 del Razzmatazz

Si passeu de la música electrònica i el que us va són els deixebles de Herman Düne, aquí teniu la vostra alternativa. Des de que ha fitxat pel tot poderós Sinnamon la banda d'Aldo Comas (el cantant) no para de tocar i tocar. Serà per alguna cosa. Llàstima que a la web de Razzmatazz hi figuri de manera incorrecta l'enllaç al seu myspace.

Antikaraoke al Sidecar

Si no hi heu anat mai, no coneixeu el més underground de Barcelona, no us diré res més. Bé, només una cosa, no hi aneu molt abrigats, perquè el que seria calor, no en passareu.


Dissabte 22

Nit de dj's


El dissabte el panorama és força més descafeïnat i es pot dir que gairebé totes les sales de la ciutat aposten pels seus dj's residents. A l'Apolo, Graham ens posarà No cars go per acabar la seva sessió habitual, els nostres amics Gato i Amable punxant allò que Razzmatazz es mereix i al Sidecar (oh! sorpresa!) hi ha un nou dj des de fa poc a qui li donem un gran vot de confiança. Potser el més sorprenent de la nit són els Buffetlliure dj's que punxaran a la sala petita de la BeCool.

2 comentaris:

Arnau Sabaté ha dit...

ei, i supercola al DEPO Divendres què? No compta???

Muntsa ha dit...

aaah amic!
si no avises!!