8.5.08

Les Savy Fav, afilats com una navalla






Les Savy Fav és un d'aquells grups que escoltes i et quedes plasmat, hereus del llegat musical post Hardcore de bandes com Fugazzi reinventen una mica el gènere i aconsegueixen crear ritmes altament enganxosos i d'una electricitat absoluta.

Hagués pugut, perfectament, comentar l'últim disc 'Let's Stay Friends' (Frenchkiss, 07) que comença amb un tema que podria ser perfectament la banda sonora de l'anunci del Primavera Sound que substituís als molt benaurats Vampire Weekend, però no. He decidit anar uns anys enrera i agafar un disc que resumeix els seus primers cinc anys d'història com a banda, l'Inches (Frenchkiss, 07) un disc que recull singles i cares B d'aquesta banda de Nova York. Remarco Nova York perque no podrien ser d'enlloc més, quan els escolteu entendreu perque sonen a indie rock made in United States, la seva afinitat musical es desenvolupa en un context llaurat per bandes de la talla de Pixies, Eric's Trip, Fugazzi...En definitiva Inches tot i ser un disc recopilatori de singles i cares B mereix un respecte màxim i un lloc privilegiat entre la nostra col.lecció de discs, a més en directe la lien molt i Tim Harrington és un personatge de primera línia.

2 comentaris:

Eduard Gras ha dit...

Ara acaba de sortir un directe que em vaig baixar amb tota la ilusió del món. Però em fa l'efecte que el que mola de Les Savy Fav no és escoltar el directe sinó veure'l. El cantant està sonat.

Arnau Sabaté ha dit...

i els veurem al primavera..yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

vaya penjat! Crec que la foto el delata,no?