18.7.08

Bye Bye Summer

A Mai a la vida ens agrada allargar els festivals. No en tenim prou ni amb el Summercase, ni tant sols amb el FIB. Estimem la música i estem atents a totes les actuacions de tots els Festivals. Ens emocionem amb les atmosferes de Sigur Rós i vibrem amb la intensitat de Mogwai i Grinderman. Ens mirem des de lluny actuacions com les de Kaiser Chiefs i Maximo Park. Cantem tots els hypes de The Kooks i fins i tot també gaudim de l'intimisme d'actuacions com les de Micah P. Hinson, Richard Hawley i Edwyn Collins. Pero quan arriba la festa estem disposats a donar-ho tot i suar la samarreta, posar-nos les xancles, una camisa de tirants i els pantalons curts per correr cap al Bye Bye Summer. Un after-festival que es celebrarà el proper Diumenge 20, gràcies a la iniciativa de Fiestas Plastidecor i els dj's Supercola, per tots aquells que no n'hagin tingut prou amb els festivals d'una temporada que ja s'acaba.
El lloc escollit serà la platja de Montgat, a deu minuts de plaça Catalunya, al mòdic preu de 0 € i de les 17:00 fins a les 3 de la matinada però amb la possibilitat d'allargar-se fins a les talúries.

Mai a la Vida s'ha sumat a un dels tres mitjans oficials, entre els quals es troben Mondo Sonoro i ScannerFM, per recomanar aquest event que ha escollit una line'up de primera línia per celebrar la seva primera edició. Totes les actuacions seran de dj's de qualitat i que acostumen a freqüentar les cabines dels locals de moda del país. Aquí us deixem la programació per que aneu fent boca del que suposarà aquesta festa a la platja....

Photobucket

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Avui he descobert el vostre blog.
Sempre va bé conèixer programes culturals.

Anònim ha dit...

si, clar... i demà qui va a currar!, jo estic feta caldo!