27.7.08

Festivals d'estiu pel Mai a la vida

Mentre les altes temperatures caractertístiques d'aquests dies fan més patent que ens trobem a l'estiu, molts de nosaltres recordem amb amb enyor com ens ho hem passat de bé en els darrers festivals d'estiu. Pels que arribeu tard i pels qui encara no heu pogut llegir les cròniques d'aquests esdeveniments us deixem amb un seguit d'enllaços interessants

Mai a la vida va encetar la temporada de festivals amb dos dels clàssics: el Primavera Sound i el Sonar. A principis d'aquest mes alguns components del bloc, van agafar carretera i manta per assistir al PopArb, festival per antonomàsia de tot aquell que es defineix com a indie català. Set dies més tard ens plantàvem al Far de Vilanova per assistir al Faraday Stolichnaya. Dues setmanes després aproximadament, es lliurava la batalla de festivals de l'any entre el Festival Internacional de Benicàssim i el Summercase a Barcelona i a Madrid.

I ara, què ens queda, us preguntareu...Doncs, encara ens queden alguns concerts interessants per Barcelona i rodalies durant aquest mes d'agost...i per Setembre ens espera el Sintonitza a Santa Coloma i l'Altaveu a Sant Boi.

Ah! Per cert, nosaltres no tanquen per vacances, però això ja ho anireu veient durant aquests propers dies. Sense més, com cada any, esperem amb delit, que arribi l'agost feixuc i mandrós.

Foto: Arxiu FIB / Oscar L. Tejeda