23.7.08

Tema de la setmana: Somnis




El Mai a la vida d'aquesta setmana us acosta al món dels somnis. Descobrirem com i quan es produeixen els somnis i recorrerem les principals imatges oníriques i problemes que ens persegueixen més enllà de la nostra vida conscient.

Somniar és un procés fisiològic que duem a terme mentre dormim i no hi ha ningú que se n'escapi. Tot sovint no recordem el que hem somiat però no vol dir que no somiem i prova de que ho fem són les sensacions amb les que ens llevem. Al programa d'avui fem un recorregut pel món de l'inconscient, com diria S. Freud, i per tant dels somnis. Intentarem descobrir el significat d'alguns d'aquest somnis i coneixerem quins són els més freqüents i què simbolitzen.

A més, parlem de somnis recurrents que se'ns repeteixen durant alguna època de les nostres vides i donem algunes claus per intentar despertat la consciència mentre dormin i poder fer amb els nostres somnis el que vulguem. Us recomanem un llibre preciós: Sueños de David Fontana, Ediciones B, Grupo Zeta, ideal per somniadors d'arreu. I ara ja si, només dir que si en voleu saber més sobre el tema ens escolteu i que, com diria Albert Pla: tingueu els somnis més guapíssims que es poguessin tenir, us deixo amb la cançó Somnia d'Albert Pla, el Mai a la vida us desitja una molt bona nit.


1 comentari:

Dianayr ha dit...

podrieu parlar de l'ultima pel·licula q surt la leonor watling, és infantil, pero crec q el tema son els somnis...