29.9.08

Crònica d'una Festa anunciada

Doncs, amics i amigues, la primera Festa del Mai a la vida va ser tot un èxit i si no ho heu llegit a les noticies és perquè entre la mort de Paul Newman i les bengales del partit Espanyol - Barça els diaris ja van servits de faràndula per un bon temps.

El que podreu observar a les fotos que aquí sota us remetem (aquí en podreu trobar més), és que entre les pomes i els Post-Its en forma de cor vam esgotar bona part de les reserves de sucre de Barcelona. Pels qui creieu que no en teniu prou, de sucre, us podreu adreçar aquí. Però vaja, que els Mai a la vida djs no vam punxar Facto, ni Dorian (la rumorología era falsa, lo sentimos). No van faltar Vampire Weekend, Hefner, Otis Reading, Marvin Gaye, The New Pornographers, Sonics i Built to spill entre d'altres. I com es van quedar molts temazos sense poder reproduir-se al Fantastico i l'oportunitat de punxar ens va pujar el ego, doncs no descartem ampliar els nostres horitzons en breu. Aquí lo dejamos.




Respecte als cors que va poblar el Fantastico dissabte nit, hem intentat fer un recull de les millors frases en forma de cor i aquí en deixem el llistat oficial, però vaja, que ens podeu fer arribar les vostres aportacions en forma de comentaris. I encara diré més, si tu ets un dels pocs que no va venir a la festa i vols tenir la teva frase enmarcada en forma de cor, si deixes el teu post et faré arribar un cor al teu correu. Podeu enviar les vostres frases gracioses a andrea@maialavida.com.

Frases en forma de cors que quedaran per la prosteritat:
- Potorro es salero
- Lo que necesitas es amor
- Silensio Gòmez
- Cubata Pinilla
- Me gusta el folk, ¿se nota?
- Asimetrical Haircut
- No vull que m'encasillin (etiquetin)
- Una vez al ano, no hace daño
- Me pagan por criticar
- I'm not a groupie of The New Raemon
- etc.

Doncs això, que ens veiem aviat, gràcies a tots els que vau fer possible aquest esdeveniment i que ara si, en breu comença la nova temporada del Mai a la vida.

I tu, què no faries Mai a la vida?

6 comentaris:

Oscar V ha dit...

Marvin Gaye és Déu!

Anònim ha dit...

Altres grans frases:

Coneixo Lodger
Me gusta ser una zorra

...i va faltar el següent: "Els Arctic Monkeys estan sobrevalorats"

:D

mir* ha dit...

soy una auténtica Peggy Sue!

vaig portar aquest cor enganxat durant bona part de la nit... i no sé de qui era ni qui me'l va donar!

Andrea Valverde ha dit...

Li va escriure l'Arnau a la Vanessa!!

Muntsa ha dit...

ooooh
els artic monkeys estan sobrevalorats!
gran oblit de la nit!!!

Arnau Sabaté ha dit...

jo sóc l'autor de la peggy sue!