5.10.08

Adéu a la tele!

Avui des del Mai a la vida us volem recomanar l'exposició: "Adéu a la tele!", que porta com a subtítol de l'UHF a la TDT.

"Adéu a la tele", té com a objectiu analitzar els canvis que ha experimentat la televisió amb l'arribada de la TDT. La mostra també vol contribuir a recuperar el prestigi social, actualment perdut, de la televisió. Aquesta exposició és una col·laboració entre els departaments de la Presidència i de Cultura i Mitjans de Comunicació i s'inscriu en el Pla d'actuació de la TDT. El contingut de l'exposició aprofita el pas de la televisió convencional a la digital per reflexionar sobre la televisió que s'ha fet fins ara i la que es veurà i es consumirà en el futur més immediat, amb la incorporació de les noves tecnologies com ara Internet, YouTube o la televisió a través del telèfon mòbil.
La mostra té lloc al Palau Robert i està dividida en cinc sales on la participació del visitant és essencial. Gràcies a aquesta col·laboració, la mostra escollirà el millor programa de la història de la televisió.
La exposició va ser inaugurada pel conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, el passat 22 de setembre i es te previst que duri fins el 6 de Gener del 2009.

L'exposició és amena, curta, divertida i aposta per un disseny i una distribució de continguts envejable. A més, és gratis i no perquè avui sigui el primer diumenge de mes, sinó, que gratis sempre, així que no us la podeu perdre si voleu estar al dia de les noves tecnologies.