7.10.08

Juanjo Sáez: Compra mi estilo

Com ja hem parlat altres vegades del Iguapop Gallery i de la seva fusió de botiga de roba i de galeria d'art tampoc li dedicarem masses línies sobre quant ens agrada i lo moderna que és. Tot i així, sí que podem desctacar que les exposicions que podrem trobar mensualment són d'allò més interesants (a més de gratis) i ens donen l'oportunitat de comprar peçes d'art a un preu asequible. Rai Escalé, Blami o Victor Castillo són alguns dels últims artistes que han passat per la galeria.

Compra mi estilo és l'exposició que podreu trobar fins el proper 18 d'octubre a la mencionada sala i que contè l'obra de l'artista barcelonès Juanjo Sáez. I quan ens referim a obra, volem dir exactament alguns dels dibuixos de l'il.lustrador que ha realitzat per a encàrrecs puntuals o per voluntat pròpia (aquí podreu trobar una relació de les obres i el preu pel que les ven). Sobre Juanjo Sáez, què dir-vos? És difícil que no conegueu els seus treballs, ja que els seus llibres-cómic s'han venut com a xurros i ha col·laborat nombroses vegades en diaris convencionals i revistes de tendències. Però si heu viscut en una altra dimensió (no moderna) durant aquests anys, no està de més aclarir-vos que Juanjo Sáez no té gens de vergonya en dir les coses pel seu nom i utiliza la ironia i el sarcasme com a principals armes. Com a molts genis ha hagut de sentir en alguna ocasió que el seu treball el pot fer tothom, però afortunadament el temps li ha donat la raó (i el renom). Juanjo Sáez ha aconseguit actuar i crear sempre respectant els seus principis i si teniu l'oportunitat de conèixer personalment descobrireu que és a més de tot això és una bona persona.

Us animem a que us passeu per la Iguapop i visiteu aquesta exposició. I els privilegiats que puguin, doncs, que adquireixin un pedaç de l'estil de Juanjo Sáez.

Montse Casas i Andreä Valverde
Mai a la vida
Barcelona :)