10.11.08

Mai a la vida fa el freak

Hola companys!, els del Mai a la vida i especialment una servidora, Míriam Gómez, volem compartir amb vosaltres unes troballes que hem fet a la xarxa que donaran molt de si.

Comencem avui amb algunes recomanacions i coses curioses que si més no, us faran riure! Art Snob solutions, recomanat per l'Andrea. Mireu i flipeu, perquè això és una reproducció real del que seria el software del Photoshop. Com bé diu l'Andrea al seu bloc encara hi ha gent que té idees originals, però això no es tot, trobareu idees similars a Getting real software interfaces.

Pels més fans de lego hem trobat algo que no us deixarà indiferents. Us acabeu d'emancipar i voleu comprar un sofà?, el voleu muntar com si es tractés d'una construcció de lego?, doncs us presentem el sofà Becky, un sofà que té la mateixa forma de les peces lego de tota la vida, més tou però, que us permetrà muntar-ho i desmuntar-ho al vostre gust.
I ja per acabar per avui us recomanem unes tasses ideals per a tots aquells que pràcticament viviu davant el PC, són les tasses: 'take a tea break with these ctrl, del and alt cups'. Més informació aquí. No us preocupeu, una servidora continuarà buscant frikades per fer-vos-les arribar!, i si en trobeu alguna, deixeu-nos un comentari o feu-nos arribar les vostres troballes al nostre e-mail.