9.11.08

WAAAU, l'agenda urbana de Barcelona

Al Mai a la vida, no tenim àvia però sabem tot el que es cou a la nostra ciutat. I la veritat és que fins ara ens costava estar al dia de tot el que calia saber de Barcelona. Havíem de mirar moltes agendes culturals simultàniament, recollir moltes publicacions gratuïtes i conèixer molts noms punt com. Molta gent pensava que haviem fet un pacte amb el diable per semblar sempre joves i per estar a tot arreu, però creiem que ha arribat l'hora d'explicar-nos com déu mana i així tancar els rumors que corren sobre com ens ho fem per saber-ho tot abans que tothom.

El nostre secret és WAAAU, l'agenda cultural de Barcelona més completa del món web. Amb un sol click i estaràs informat de tot el que necessites saber per gaudir de la nostra ciutat al 100%.

A WAAAU pots trobar una agenda completa de les últimes exposicions, els propers concerts, les estrenes cinematogràfiques i de teatre, així com una selecció de bars de copes, de restaurants i botigues molonguis de compres. La seva premissa es la de seleccionar i de suggerir, sempre amb la qualitat com adjectiu inherent a totes les seves propostes.

Us podeu subscriure a la seva newsletter i rebre setmanalment al vostre correu un boletí amb les últimes propostes que WAAAU destaca per la propera setmana. Com per exemple la exposició de Berto Martínez: Work or art? que podreu trobar a la la sala Valery fins el 2 de decembre o la exposició de De facto al Palau de la Virreina fins el 15 de novembre.