2.11.08

Smoking Room, el club de fumadors de Sinnamon


Fa un parell de setmanes va arribar a la redacció del Mai a la vida un mailing de Sinnamon anunciant que per accedir al concert de Ellos i L-Kan era imprescindible apuntar-se al Smooking Room, un nou club de fumadors. Aquest club pretèn oferir un espai per gaudir de la música lluny de les restriccions, un club totalment gratuït però del que t'has d'apuntar si vols poder veure en directe alguns dels grups que més t'agraden, siguis fan del tabac o no. Anteriorment bandes com M83 o Tachenko ja han ofert directes sota aquest pretext.
El preu del concert és quasi una anècdota: 3 € la entrada anticipada i 5€ a la guixeta. I segurament es deu a que el club deu financiar en gran part l'esdeveniment, així que en realitat ens hauriem d'alegrar de tenir concerts a tant bon preu.

I és aquest el punt que cal denunciar perquè no entenc gaire la lògica exclusivista i excloent d'aquest club, si jo no sóc fumadora he d'apuntar a aquest club si o si per por accedir al concert? Cal que ens exposem tant directament al fum del tabac tot i que el preu sigu casi una broma? Ens val la pena?


Actualització o fe de erratas!

Pel pinganillo (bé, realment és a travès de mails interns) comenten que aquesta iniciativa no és exclusiva de Sinnamon i que només és una campanya encoberta per fer promoció d'alguna marca tabacalera de colors semblants al logotip, per tant Sinnamon només cedeix a canvi de x el seu espai (en aquest cas la Sala Razzmatazz) i part del seu lloc web.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

A final no ni havia per tant amb això de l'Smoking Room. Jo hi vaig estar el divendres per l'aftershow de CSS y el dissabte per M83. Total era una estrategia de Camel per tenir el teu correu i fer una mica de promoció. Jo estava inscrit per M83, pero el divendres no em van trobar i em vaig tornar a inscriure. El dissabte tampoc em van trobar a la base de dades y em vaig haver de tornar a inscriure. O sigui que tres vegades, i de la manera com funcionaven aquelles pda's, dubto que encara tinguin les meves dades.
Am tot, s'estava molt millor que al Pop Bar, que sense ser del Smooking Room, a vegades es fa difícil respirar....

Arnau Sabaté ha dit...

Sinnamon aquí no hi té res a veure. Smoking Room pertany a Camel, això ja se sabia.

Jo vaig estar al concert, va molar molt! i el nivell de tabac era semblant al que hi ha a qualsevol bar del món.

Si que crec que és una murga haver-se d'apuntar però tots aquells que hi van anar poden desapuntar-s'hi avui mateix.

Crec que no s'ha de deixar d'anar a un concert per no ser fumador. Jo no ho sóc i m'emprenya més que a ningú haver de fumar per culpa de tots aquells q fumen, al manchester o al Lolita amb els M83

Andrea Valverde ha dit...

Com que no té res a veure si la web del grup de fumadors està allotjada on la de razz?
razzmatazz.com/smokingroom eh?

Bueno en fin que jo no compro nois i que ja com a estratègia per tenir el teu correu com a club real de fumador ho trobo una murga innecessària.

I con esto y un bizcocho comença un dilluns de sol fantàstic, a veure quan dura...

Muntsa ha dit...

home, si el nivell dels grups és dels anteriors...(amb perdó per M83 q no els conec) tampoc ens estem perdent gran cosa els no fumadors...

juas!
:O

Arnau Sabaté ha dit...

les marques de tabac no poden fer publicitat per aixo no hi diu res enlloc! a dintre era el paraiso camel!!

Andrea Valverde ha dit...

Ale, actualizació feta!