4.3.09

Mai a la vida proposa

Hola amics del Mai a la vida. Aquesta setmana a part del que ja és habitual en aquest blog: entrevistes, música i tendències entre altres, us proposem dues cites obligades, o si més no, interessants per a reunir-vos i passar una bona estona amb l'equip del Mai a la vida, la bona música i la nit com a protagonistes. I es que aquesta setmana tenim dues propostes a destacables per a tots aquells que encara no esteu al last ni teniu facebook i no heu rebut les novetats, però ens seguiu per aquí. Aquesta setmana ens trobareu a:

Ipod Battle
Demà dijous 5 de Març us esperem al Mond Bar. Què és una 'Ipod battle'? doncs ni més ni menys que una batalla musical. I com totes les batalles es durà a terme entre dos contrincants, en aquest cas: els Mai a la vida dj's i el company Indiespot, qui guanyarà?, veniu i veurem!. Tan de bo totes les batalles fossin musicals.

Festa Mai a la vida dissabte 07 de Març

Aquest proper dissabte fem una festa Mai a la vida, que ja tocava!
La festa tindrà lloc al ja més que freqüentat bar Fantástico Club i, entre d'altres, podreu escoltar: The Wave Pictures, Hidrogenesse, Animal Collective, The Kooks, La Brigada, The New Year, Placebo, Mishima, Shout Out Louds, Manel, Bright Eyes, Los Planetas...

Jo Mai a la vida m'ho perdria, i tu?