28.3.09

Tornem a ser freaks al Mai a la vida

Hola amics, companys i demés penya de l'espardenya. Sento profundament la meva absència en els entorns més 'freaks' de la xarxa i els mitjans de comunicació. Però com tot torna, doncs aquí estic per a portar-vos les novetats i rareses que es mouen per aquest món. Avui us parlo d'unes quantes coses que no tenen preu, bé, de fet, algunes si que en tenen, però no acabo de tenir clar que el vulgueu pagar, i les que no en tenen potser és per algun motiu.

En definitiva, avui us porto per la 'o' un objecte, per la 'w' una web i per la 'r' tot sobre la religió i complements religiosos on-line. Tres coses d'allò més 'variopintes' que potser us fan més amena aquesta tarda de dissabte, o tres coses que no miraríeu, faríeu, compraríeu Mai a la vida!, però bé, tota cosa existent té el seu target. Som-hi que es tard i vol ploure (mai millor dit).


'o' d'objecte: parlem del casc anti-abducció, i no es broma!

Navegant per la xarxa es troben coses curioses, però aquesta web no té desperdici. Stopabductions és una web on es comercialitza el casc anti-abducció ideat per l'home de la foto: Michael Menkin amb casc inclòs. Aquesta web no és de broma. Hi ha tot un seguit de fans que asseguren que des de que porten aquest casc no han tornat a patir abduccions alienígenes. Curiós!, i no es cosa de riure, qui ens diu que no em patit una abducció quan el diumenge ens llevem i no recordem absolutament res de com vam tornar a casa?, misteri, alcohol, ressaca o abducció, cadascú sabrà. Us deixem amb el casc i la web per a que feu safareig, això si, està tot en Anglès.


'w' de web de la setmana: digues NO a una gravació fent l'amor!

Parlem de Beautifulagony una plataforma web on la gent penja les fotos i vídeos i fins i tot audios de les seves parelles quan tenen un orgasme. Pot ser bonic o no, la veritat és que hi ha de tot. Una web ideal per a comprovar que a la taula i al llit, al primer crit! Si us interessa el tema i sou curiosos de mena només heu d'entrar i fer-hi una ullada. Per veure la majoria de vídeos t'has d'inscriure i s'ha de pagar una quota mensual, però hi ha vídeos gratis de mostra, com el d'aquesta noia, per a que tingueu una idea de què va la web i comproveu la cara de tontos que posem... a més, el vídeo inclou un apartat 'd'extres' amb les confessions de l'autora.

'r' de religió: complements per ser més devots!

Primer va ser el Godtube, ara trobem una web on se'ns venen fermalls de Sants i Verges. L'artista, Marion C. Martínez, intercala les estampes de paper amb trossos de retals per a convertir-los en autèntics cyborgs religiosos. Si us interessen aquest tipus de 'gadgets' us recomanem també que us passeu pels següents enllaços on trobareu màquines expenedores de sants i una virgentodopoderosa.

Fins aquí el frikisme d'avui, si trobeu coses com aquestes podeu deixar aquí un comentari o fer-m'ho arribar al e-mail: mirtres@maialavida.com

Bon dissabte freak a tots!