30.4.09

Càpsula indefinida de l'audiovisual mundial #22 I'm a vampire!


Aquesta setmana, a la Càpsula indefinida de l’audiovisual mundial, tenim ganes de parlar de vampirs. Perquè? Doncs per que fa exactament una setmana que s’ha estrenat, a nivell estatal, una genial pel·lícula sueca anomenada Déjame entrar (Låt den rätte komma in, dirigida per Tomas Alfredson) que barreja el vampirisme amb conceptes tan amplis com l’amor, la necessitat mútua, la complicitat, l’assetjament escolar, la venjança i els assassinats. OMG!

Tot això ens serveix, a la vegada, per relacionar, recomanar o comentar algunes pel·lícules i sèries on els vampirs, diguéssim, hi tenen un pes especial. Pel·lícules com les ja famoses Drácula de Bram Stoker, de Francis Ford Coppola, els inicis cinematogràfics de Tod Browning, alguna que altra paròdia o els Nosferatus més famosos de la gran pantalla. Tampoc ens oblidem de El baile de los vampiros, de Roman Polanski o alguna d’aquestes cintes thrash dels vuitanta amb uns vampirs amb xupes de cuir. Entremig, també us alertem sobre alguna que altra merda monumental que toca aquesta mateixa temàtica. I alabem una sèrie anomenada True blood, que tothom ja hauria d’haver vist. Si, a més, aguanteu fins al final, us regalem un tall musical de tota una perla cinematogràfica.

Si teniu ganes d’escoltar la càpsula, heu de fer una cosa molt fàcil. Clicar directament AQUÍ o escoltar-la des del nostre perfil d’SCANNER CLUB.

Sóc el vampir més famós, més dolent i tenebrós que arriba d’ultramar...