30.4.09

Actualitat # Baff09 i Asia a la ciutat


L'actualitat d'aquesta setmana ens porta a terres asiàtiques, ja que des d'avui fins al 10 de maig es celebra a la nostra ciutat l'onzena edició del Festival de Cinema Asiàtic de Barcelona, altrament conegut com Baff. Com que es tracta d'un festival molt extens que compta amb ni més ni menys que 9 seccions, al Mai a la Vida us hem volgut fer un resum de les pel.lícules i seccions més destacades.

I ja que parlem d'Àsia, aprofitem per recomanar-vos una exposició del fotògraf Àngel García. García va anar de viatje amb Cambodja i es va topar amb un orfanat . La vida allà li va impactar tant que li va fer impossible seguir endavant, tant és així que va decidir quedar-s'hi i retratar la realitat dels nens que s'estaven allà. Podeu veure una sèrie d'aquestes fotografies a la Galería MasArt (c/Sant Eusebi, 40). Molt recomanable i totalment gratis.

Tot això ho podeu escoltar a la nostra càpsula d'actualitat clickant aquí o bé visiant el nostre perfil d'Scanner Club.


3 comentaris:

Xavi Arnaiz ha dit...

El Baff està bé! Hi vaig anar l'any passat i té pelis interessants i difícils de trobar als cines convencionals. Vull anar a veure la peli dels massatges!!

Nota informativa: La pel·lícula de "Departures" (la que va guanyar l'Oscar) encara no ha estat estrenada a Espanya. Per tant, el Baff és una bona oportunitat per veure-la.

I la de "24 city" també té molt bona pinta. I no és per ser tiquismiquis (bé, una mica sí...), però no va guanyar la Palma d'Or a Canes. Competia en la Secció Oficial, però la guanyadora va ser la magistral "La clase".

Per cert, notición del segle. Angelina Jolie i Brad Pitt se separen. Això "no ve a cuento", però és igual.

Anònim ha dit...

uaala brad pitt i anjelina jolie se sepaaaaren!! :)

Muntsa ha dit...

Gràcies Xavi, com es nota que ets l'especialista en cine!
A mi el tema cine en general i asiàtic en particular em ve una mica gran!

:D