16.4.09

Noves confirmacions al Festival Faraday



Un dels nostres festivals preferits, el Faraday, que aquest any s'anomena Absolut Faraday, va anunciar ahir a la nit via el seu canal de Facebook, noves i sucoses confirmacions que se sumen al que ja sembla un dels millors cartells de totes les edicions del festival.
La crisi econòmica està dinamitant el sistema social arreu on passa. En la indústria musical, concretament la festivalera, sembla que això no hi afecti (encara més després que avui ens en adonessim que Sinnamon ha annunciat que el Creamfields Andalusia per fí es celebrarà). La qüestió és que el Faraday tampoc ha tingut problemes per ampliar el seu cartell. D'una banda trobem els escocesos 1990s, que vindran a presentar el seu recent segon treball, 'Kicks'.
En el grup dels catalogats com a curiosos hi trobem Shugo Tokumaru, projecte de pop experimental vingut directament del país del sol naixent. En terreny nacional hi trobem Bèstia Ferida (projecte d'impro-jazz-rock) i bRUNA (electrònica del segell spa.RK) també s'afegeixen al cartell.