14.5.09

Actualitat # Borncelona

Borncelona és una nova revista cultural i gratuïta sobre el barri més emergent de Barcelona, el Born, que sorgeix de la iniciativa d'un grup de joves que senten per aquesta zona de la ciutat una atracció especial. A grans trets, així es com es defineixen els creadors d'aquesta nova publicació que vol ser alhora una guia cultural i una revista de barri, pels que viuen al Born i pels que el visiten. És una proposta més que interessant i per això aquesta setmana a la secció d'actualitat hem volgut entrevistar a Elisa Alonso i a Claudio Capitani, membres de la redacció.

Si voleu sentir tot el que ens han explicat, només cal clickeu aquí i escolteu la nostra càpsula d'actualitat o bé visiteu el nostre perfil d'Scannerfm.

A més a més, us animem a assistir a la presentació del segon número de Borncelona, aquest dissabte 16 de maig a partir de les 20h a l'Associació Cultural Portal Nou (c/Portal Nou, 30).

1 comentari:

Míriam Gómez ha dit...

la pàgina web està en construcció, però aquí deixem també aquest blog on van publicant cosetes: http://iloveborn.wordpress.com/

nosaltres anirem a la presentació, i tu?