15.5.09

De franc: museus de nit, festivals i més!

Aquesta setmana la secció de propostes gratuïtes del Mai a la vida us recomana:

La nit dels museus:
Aquest proper dissabte dia 16 de Maig, és a dir demà, és la meravellosa nit dels museus i és gratis! Un any més els museus de Barcelona t'ofereixen l'oportunitat de descobrir-los en hora nocturna, amics vampírics!
En aquesta edició s'han apuntat 27 museus i centres d'exposicions i l'horari es de 19h a 1 de la matinada. Aquesta iniciativa no tan sols es fa a Barcelona, sinó que hi ha més de 2000 museus que s'hi sumen en 40 països, així que si marxeu a l'estranger també trobareu aquesta iniciativa i gratis!, tot això es degut a que la iniciativa promoguda pel Consell Europeu.

A Barcelona podem anar gratis al
CaixaForum, al CCCB, Cosmocaixa, Museu Picasso, MACBA entre molts altres que trobareu aquí. A més, si entreu a la web de lanitdelsmuseus entre el 17 i el 31 de Maig podreu guanyar una entrada gratuïta per a dues persones i escollir el museu que més us agradi. L'entrada la podreu utilitzar fins el 31 de Desembre!, i què s'ha de fer?, doncs només has d'opinar què et sembla la iniciativa de la nit dels museus!

FESTUS 2009:

La crisi no ho és tot!, tot i que només es parli de crisi. Els companys de
FESTUS ens porten un festival més que recomanable i totalment gratuït. FESTUS és un festival jove d’arts al carrer i aquest any arriba a la seva dotzena edició. Durant els dies 26, 27 i 28 de juny els carrer de Torelló (Osona) es tornaran a omplir de música, arts escèniques i audiovisuals.

FESTUS sorgeix del Patronat del teatre Cirvianum de Torelló amb l’objectiu de donar a conèixer activitats d’arts escèniques, musicals, visuals i plàstiques que no tenen accés als canals de difusió habitual i, amb la voluntat d’obrir les arts a nous públics.El FESTUS vol abarcar totes les formes d’expressió artística contemporània que impliquen un trencament amb la rutina urbana del dia a dia de pobles i ciutats, i programar aquelles curiositats del món de l’espectacle que proposen una relació especial, diferent i íntima d’interacció amb el públic. I aquí us deixem les confirmacions, us mantindrem informats de novetats:

MÚSICA:
HALF FOOT OUTSIDE (indie/rock)
MAZONI (folk/rock)
ANÍMIC (folk)
THE LIONS CONSTELLATION (psicodèlia/rock)
LINN YOUKI (punk/electro)
MUJERES (garatge rock)
FURGUSON (post-punk/electro)
EL PETIT DE CAL ERIL (folk)
ANIKA SADE (electro/rock)
LUIS LE NUIT (Dj resident Sala Razzmatazz)
GRAHAM (Dj resident Sala Apolo)
UNCOLEGA (Scanner Fm Dj) .

ARTS ESCÈNIQUES:
ACCIDENTS POLIPOÈTICS (MÁS TRISTE ES ROBAR)
IDOIA ZABALETA (BICHO, QUE ERES UN BICHO)
BOT PROJECT (COLLAGE)
TUTATIS (CAVALLS DE MENORCA)
LAITRUM TEIATRU (CÀPSES)
LA INTRUSA DANZA (EL DESCENSO DEL DESEO)
CIA LOLITA CORINA (LAS GALLEGAS)
AZULKILLAS (INCUBANDO LA LUNA)
KINOA (BOX)
FILIPA FRANCISCO (PROYECTO MENAGE A...)
EL SENYOR DELS MIRALLS
POEMATÓN
A4 (BRBQ DJ)
UNA MIKA (GLOBO AZUL)
MÀNIMA
I per últim, us recomanem un concert: The Dog i es que els amics de Montornès, als que vam entrevistar, toquen avui divendres, GRATIS, al Rouge Bar, serà a partir de les 20:30h. Un concert ideal per a gaudir de la 'gustera' del cap de setmana. Per cert, aquest flyer és de Blanca Galindo, i a l'enllaç trobareu més coses maques fetes per ella.