7.5.09

Actualitat: Festival ILUstation

Passatgers al tren perquè en breu s'inicia l'ILUstation és el primer festival d'l·lustració i edició independent que podreu trobar repartit per diferents galeries i espais de Barcelona. Sona prou bé per obrir boca oi?
L'ILUstation tindrà lloc del 14 al 24 de maig als següents espais:

- Miscelánea (c/Guardia 10), podeu trobar l'exposició "Doputurro Space" que s'inaugura el mateix dijous a les 20h.
- Duduá (c/Rossic 6 ), amb l'exposició colectiva de Funny fun with Guillaume i Didixtra sobre el fenomen fan de la música i altres dèries particulars. Inauguració divendres 8 de maig a les 20h, concert presentació amb el grup Abrevadero, el divendres 22 de maig a les 20h.
- Tienda-estudio Cruzcastillo (c/Riera Baixa 24), fan un acte d'investigació i periodisme de recerca per presentar junt amb l'editorial Mínimo Esfuerzo la bio-Grafia de l'artista Ivan Yuk, que va desaparèixer al 1994 en un aura de misteri. La inauguració serà el proper dissabte 16 a les 18h.
- U.F.O (c/Corders 13), podreu trobar la presentació de Dkillerpandia, un projecte que engloba diferents camps, des de la il·lustració, al disseny i als còmics fins al ToyArt.
- La casa de los cuentos (c/Ramón y Cajal 40) es presentarà Mamut Cómics, destinats als menuts de la casa, nens de 3 a 12 anys. El dia de la inauguració (dissabte 16 de maig a les 17h) es realitzarà un taller pràctic amb els nens assistents.
- Gogoko (c/Milá i Fontanals 44-46) on el col·lectiu Trauma, un dels més actius de l'escena vanguardista barcelonina, exposarà algunes de les il·lustracions dels seus fanzines. La inauguració serà el proper dissabte 16 a les 19.30h.

Vaja, que teniu propostes relaciones amb el còmic per dies i a sobre a locals i galeries que val la pena tenir presents a la nostra ciutat.