6.5.09

Superherois casolans

Els superherois molen i tothom en vol ser un, és per això que avui us deixem amb uns exemples casolans molt currats de com fer-se tot un superheroi. No té desperdici: ALERTA!

Disfressar-se de superheroi és molt recorrent. Si ens hi parem a pensar, quants Supermans, Spidermans o Batmans hem vist?, milers! És una opció realment senzilla, tot i que amb la disfressa no ve inclosa l'habilitat de canviar el sentit de gir de la Terra, de desplaçar-te a tota velocitat, gronxant-se en teranyines... Clar que hi ha gent que s'ho pren tot molt més seriosament, aquest és el cas d'aquest noi que veiem a continuació que deu estar preparant-se pel seu proper Halloween i ja té la part més complexa de la seva disfressa de Wolverine, Lobezno. Quin perill!


Homemade Real Wolverine Like Claws X-Men - Watch today’s top amazing videos here

I això no és tot perquè si l'aprenent de Wolverine us sembla poc mireu això!, mare meva hi ha gent que te molt de temps lliure. I es que sembla que està de moda això de construir-se un Batmòvil. Aquest és el cas de la foto que trobem a continuació, una rèplica gairebé exacta del cotxe de Batman Forever, sens dubte un dels cotxes més estrambòtics que s'han vist en les pantalles. Ha estat creat per l'escultor Bob Causey i és totalment funcional, encara que dubto que es pugui conduir pel carrer, us imagineu?