10.5.09

Frontón Sesions: Senior i El Cor BrutalMiquel Àngel Landete, professor d'informàtica de professió, dóna classes a un institut de secundària de la ciutat de València mentres apunta a una llibreta de butxaca estructures de cançons i esboços de lletres. Molts de vosaltres haguessiu desitjat substituir els vostres professors post franquistes i cara murri pel que, segurament, a ulls dels vostres pares seria un barbut il·luminat i pintes d'artista. Aquest és Senior, alma mater d'un dels projectes que més ens ha cridat l'atenció dels últims anys. El seu disc, l'Experiència Gratificant (Malatesta Records, 2009), és un treball forjat a base de dosis de rock yankee i folk de la nova generació d'artistes nordamericans, aquells que igual que ell i la banda que l'acompanya -El Cor Brutal-, duen barba i llueixen actitud de hippie contemporani. Durant l'entrevista, en Landete pronuncia frases tant reaccionàries com 'El català i el valencià, per mí, són la mateixa llengua', ens explica per què València és una puta i,absolutament, tots els detalls d'un disc gravat a València, Montevideo i els Estats Units.

Per acabar toca dos temes en acústic, els podeu veure en vídeo o bé esperar al final de l'entrevista. Corresponen a Quasi M'oblide de Tu i Última Voluntat, una cançó adaptada del disc que comparteixen Calexico amb Iron and Wine.

Podeu escoltar l'entrevista aquí o al nostre perfil del Club ScannerFM.Podreu veure en directe a Senior i el Cor Brutal, el proper divendres 22 de Maig a l'Heliogàbal.