15.5.09

Fronton sessions. Entrevista a Sedaiós

Sedaiós és l'última sensació del pop català (tot i que la meitat de temes són en francès, per allò que la Gaia, la cantant, és francesa). Els altres membres del grup són el Cristian (Nisei), l'Elena i el Jordi. I si escoltes Sedaiós trobaràs que componen cançons pop de les que fan feliç, et duen a ballar i, en definitiva, a ser millor persona. Sedaiós presenten el seu debut, Resolen problemes, amb el segell Gandula i ofereixen el disc en mp3 a tothom que el vulgui escoltar. Això sí, si n'acabes sent fan et volem veure a tots els concerts i comprant discos pels teus amics i familiars, perquè d'aire no en viuen els artistes. Parlant de concerts, podreu veure a Sedaiós telonejant The Wave Pictures aquest proper dissabte 23 a la La [2] i desprès al Primavera Sound 09.

I fins aquí podem escriure, perquè el que volem és que escolteu vosaltres mateixos l'entrevista i els tres temes en acústic que ens van tocar (entre ells una primicia, 'Per què?', dedicat a l'Alfons, el mànager).

Podeu escoltar l'entrevista aquí o al nostre perfil d'ScannerClub.

PD. Si encara estàs intentant pronunciar el nom i preguntant què redimonis vol dir, al final de l'entrevista treurem l'entrellat del significat ocult. Atents!

1 comentari:

Míriam Gómez ha dit...

esq resolen problemes i són d'amor!