27.5.09

Incondicionals!

Avui no és un bon dia per publicar, o si, ben pensat potser si. És màxima actualitat parlar del Primavera Sound però avui, exactament avui també és d'actualitat parlar de la Champions, fins i tot el Déu Google a canviat el seu logo! I ja de pas que parlem de futbol parlar d'una pàgina web, incondicional del futbol, perquè avui estan on fire.



Incondicionales és una pàgina web per a fanàtics o frikis del futbol. Aquí no només tenen cabuda els grans equips, sinó que també es segueixen els equips de tercera divisió i també pots pujar informació del teu quip, fotografies i demés i declara-te fan incondicional i seguidor fins la mort del teu equip. Hi ha foros de discussió, s'organitzen trobades de seguidors, és comenten les jornades esportives i segueix tot el que passa en el món del futbol sigui nacional o internacional.

A més, i com a bona empresa d'Internet, ja que recordem que Incondicionales és del Grupo Intercom, un gegant de fer pàgines web. Incondicionales tenen diferents grups al Facebook i demés. A Incondicionales, tal com diuen ells: pots portar el teu equip amunt,amunt!! Les millors aficions, les més actives, les quals ajudin més al seu equip sempre amb 'fair play' són les quals estaran en les primeres posicions dels sus rànquings!, perquè si, el futbol ens mou i perquè si no teniu tele podeu veure el partir d'aquesta nit aquí.

Em sembla que 'no hase falta desir nada más', o si, VISCA EL BARÇA!

1 comentari:

Os-K-r ha dit...

Fumbol.. bah.. li diria "opio del pueblo" de no ser perque realment es PLACEBO del pueblo..

Besitos! ;)