13.5.09

Wendy Sulca i 'la tetita'

En un atac prebúsqueda del hype de l'estiu m'he vist a mi mateixa buscant vídeos al Youtube de manera compulsiva, però clar, no esperava trobar una perla com aquesta.

La secció friki d'avui es rendeix completament al vídeo protagonitzat per aquesta nena d'uns 8 anys de nom Wendy Sulca. La nena, original de Perú, com podem veure per la vestimenta oficial que llueix, és ja tota una heroïna al seu país per fer un himne com el que us penjo a continuació. L'himne en si està dedicat al pit matern, i es que les mares són importants, això ho sap tothom, però resulta que els seus pits o 'tetitas' encara ho són més, i no ho diu ningú. Per això la Wendy ha volgut dedicar aquesta cançó a tots els nens i nenes del Perú, que a veure si aprenem a apreciar el que és bo, com el pit d'una mare, home!

Alerta a l'inici del vídeo amb pelutxos, del més pus estil naïve, per dir-ho d'alguna manera. Jo no sé però estic veient que aquest és el summer hype del més pur estil 'Gasolina', i ja començo a tremolar. Sense avançar-vos res més, aquí us deixo amb el vídeo:




Si us plau, si trobeu coses com aquestes feu-nos-les arribar

2 comentaris:

Guillermo A. Chaia ha dit...

temazo.
me ha recordado a esto, jaja
http://www.youtube.com/watch?v=eoBGPnNgh50

Míriam Gómez ha dit...

Madre mía sr. Chaia és usted un friki, friki. Merci per aquest vídeo! :P

jander!