16.6.09

Samitier A Viva Veu



Si li pregunteu al vostre avi pel nom de Samitier us dirà que recorda cert jugador i posterior entrenador del Barça conegut popularment pel nom El hombre langosta o El mago. En canvi si vosaltres mateixos feu una ullada per la xarxa podreu veure que també hi ha un poblet a Osca amb el nom.

Que nosaltres sabem que l'Adrià (alma mater del projecte musical Samitier i antic L'Ana és un koala) no és d'Osca ni fa màgia, així que el dubte ja el tenim creat. Com el podem resoldre? Doncs presentant-vos aquest proper dijous al concert acústic que montem al Fantástico dins el cicle A viva veu. Samitier A Viva Veu. És una bona proposta si no us voleu gastar ni un duro (o el preu d'una cervesa en funció de la set que pugueu acumular durant una horeta o així) perquè l'entrada és gratuïta. Més raons per anar a veure a Samitier: és el seu primer acústic i segon concert de la seva història com a banda (que només porten uns mesos i el grup és molt jove musicalment parlant, també), toquen molt bé, les lletres són en català i contenen la bona dosi poesia en les seves lletres que costa tant de trobar.

Bé si fins aquí les meves humils paraules no us han donat ganes de clicar al seu myspace, ara teniu la vostra oportunitat de fer-me callar i simplement escoltar la proposta musical de Samitier.

Us esperem trobar aquest proper dijous 18 a les 20.30h al Fantástico, al Passatge Escudellers 3.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Traïdor...

Andrea Valverde ha dit...

Que fàcil és dir paraules gruixudes darrera del nom d'Anònim, no?

En fí, el concert va estar molt bé, felicitats Adrià and company!

Anònim ha dit...

Samitier sou fantàstics!!!! Una música original, molt currada i molt ben tocada. M'ha encantat el concert!!!! Arribareu lluny!!!!