27.7.07

Més propostes interessants

Los Rotos + Aeropuerto


Després de molt de temps, i de molt girar, Los Rotos tornen a Barcelona. Han passat per diferents sales de concerts de Catalunya (Mollerussa, Sant Cugat, etc), València i Portugal. I han cregut que la millor manera de dir adèu a la temporada és fer un concert a la Sala Be Cool, i ni més ni menys que acompanyats d'una de les bandes que aquest 2007 ha tingut més repercussió: Aeropuerto, un dels grups finalistes del proyecto demo'07. El concert serà el proper dissabte 28 de Juliol a la sala Be Cool amb un preu de 5 euros.




Una proposta de cine: XXY de Lucia Puenzo


Continuem amb una estrena d'avui mateix.
XXY és una pel·lícula de l’argentina Lucia Puenzo , directora de “La puta y la Ballena”, entre d'altres.
Se’ns dubte la pel·lícula no ens deixarà indiferents ja que tracta la sobre un noi hermafrodita.
Aquest film és l'òpera prima de Lucia Puenzo i ha estat premiat en diversos festivals, recentment en el Festival de Cannes..




El film pot recordar a la novel·la de Jeffrey Eugenides “
Middlesex”, sols que el cas de la pel·lícula és el d’un noi: l’Àlex. El llibre de Eugenides és molt recomanable, i la pel·lícula encara no ho sabem, si ens ho vols dir tu, ja saps que sempre tens espai als comments de cada una de les entrades del blog. Aixi com a la direcció oficial, que no oficialista, del programa: maialavida@sants3radio.cat.


Més estiu i més cinema al CCCB!

Sembla que el cinema està de moda, sobretot a l’estiu. El CCCB també s’apunta a la dèria del cinema a la fresca amb el seu cicle Gandules, un cicle gratuït que es fa tots els dimarts, dimecres i dijous. La innovació del CCCB és que aquest cicle es farà durant tot el més d’agost, just quan s’acaba la sala Montjuïc i el cinema a la fresca de Les Cotxeres de Sants.

Així que els que no tenim vacances podrem gaudir de clàssics, novetats, films i curts sobre música, art, emocions i un llarg etcètera com, per exemple, Oskar Fischinger München i el seu Berlin Wandering i fins i tot de Jonathan Glazer amb Karma Police, el videoclip del gran grup Radiohead 1996.

A la pàgina a més a més podreu trobar informació sobre diverses exposicions i sales com l’anomenada “Un més un artista” on el ja imminent més d’agost es podrà veure Morrosko Vila-San-Juan. En aquesta ocasió podreu veure dos vídeos inèidts fruit de les més íntimes reflexions i del interès de l’artista per l'experimentació amb el mitjà audiovisual.


Cartells Moderns al MNAC

I ara ja sabem on trobarem als més “modernos” aquest agost… perquè el MNAC ofereix una exposició que no té preu: Es tracta d’una important selecció de cartells moderns que intenten desvetllar el llenguatge artístic modern i ens porta als orígens de la publicitat, us podeu fer una idea?
Entre aquestes “perles” trobareu també anuncis de marques de cigarrets o begudes de cacau.




Míriam Gomez