6.7.07

Agenda gratuïta

Art Bestial

Miss Van és una artista francesa que s’ha dedicat al llarg dels anys per fer il·lustracions al voltant de personatges femenins, tot combinant aspectes contraposats com l’erotisme i la innocència. Per una vegada, però, ha deixat de banda aquest leitmotiv i pren com a model el món del tatuatge, el còmic, el disseny gràfic dels anys 50, els dibuixos animats i el surrealisme pop. La Iguapop Gallery ha convidat Miss Van en una exposició, de nom ‘Bestial’ on l’artista francesa ha convidat 15 amics seus, tots ells creadors extrangers, perquè aportin el seu granet de sorra.

On: Iguapop Gallery. Carrer Comerç 15.
Quan: fins al 4 d’agost.
Quant: de franc. Of course.



Lamono Collection. We love Núria Rius

L’espai Niu acull aquests dies una mostra del bo i millor de les fotografies de portada de la modenna revista Lamono, fetes sempre per Núria Rius, l’editora de la publicació. És una molt bona oportunitat per disfrutar de molt bones fotografies d’espais urbans, de situacions quotidianes i d’aspectes que normalment passen desaparcebuts.
On: Espai Niu. Carrer Almogàvers 205.
Quan: fins al 28 de juliol.
Quant: de franc. Obviously.



Action Painting i bosses mòbils

Pinza’t és un duet d’artistes barcelonins que, com ja fan altres creadors, han apostat per l’art portable. Aquest parell ens presenten una col·lecció de bosses fetes de materials reciclats sobre els quals han deixat empremta del seu art. Si bé ja fa temps que veiem pel carrer bosses fetes a partir de cartells publicitaris, aquest cop la proposta esdevé quelcom més original, ja que cada peça és única. Pinzat ens presenta doncs ‘Action Painting’, o el que és el mateix, art mòbil per a petits aparadors ambulants amb ulleres de pasta.
On: Galeria Miscelanea. Carrer Guàrdia 10.
Quan: fins al 15 de juliol.
Quant: de franc, my friend.



Let’s Think!

Però si enlloc de guarnir-te a tu mateix, el que vols és alimentar la ment, el Centre d’Art Santa Mònica ens presenta ‘Pensa, Piensa, Think’, una mostra que convida a la reflexió a partir dels posicionaments artístics que empenyen a pensar en l’art com un espai d’interrogació i reflexió. Les peces que hi trobem giren entorn de conceptes com la ironia, la desaparició, l’economia del temps i la crítica institucional. L’objectiu és que en sortiu amb certs dubtes i que hi penseu, és clar.

On: Centre d’Art Santa Mònica. La Rambla número 7, al capdavall.
Quan: fins el 21 d’octubre.
Quant: 0,00 €.