15.7.07

Agenda gratuïta

Propostes, exposicións, cinema a la fresca...Aquest any no fas vacances al estiu? No et preocupis, amb el Mai a la vida et demostrem que també hi ha vida a l'estiu a Barcelona. Anota:


David Altmejd al CaixaForum
L'artista canadenc David Altmejd exposa per primer cop les seves escultures a Espanya i ho fa a CaixaForum, on mostra les seves escultures, regides básicament per la controversia, que provoquen alhora atracció i repulsió, horror i fascinació.Altmejd construeix maquetes d'edificis o habitacles que ens recorden altars gòtics, museus arqueològics o edificis moderns. Però en l'interior d'aquestes obres, podem descobrir: flors estranyes, ocells falsos, joies, membres humans i bèsties fantàstiques com ara homes llop, gegants i homes ocell entre d'altres coses inimaginables.
Les escultures d'Altmejd incidèixen, a més a més, en la investigació sobre els conceptes d'energia, transformació i en definitiva, que evoquen a l'inconscient.
Una proposta interessant que de ben segur no us deixarà indiferents. De fet, la nostra corresponsal sobre art Diana Yuste, ja ens ha relatat la seva visió en una crítica sobre la exposició.
Linkeu i sabreu una opinió més.


Sean Scully, a la Fundació Joan Miró
La Fundació Joan Miró presenta una selecció antològica de l'obra del pintor alemanys Sean Scully . Aquest artista és famós per la capacitat que té de combinar en la seva obra referències a diversos estils pcitòrics, que van des de l'Abstracció Geomètrica, Minimal... etc. fins a l'expressionisme més abstracte. Però tot això, creant un llenguatge propi.
L'expossició pretén donar a conèixer la cohèrencia que dota de sentit l'obra de l'autor i la podrem veure fins el 30/09/2007.
Una cita més que interessant pels amants de l'art abstracte.


Fotografies de camps de refugiats a La Virreina
Anna Teresa Ortega presentará, el proper dimecres dia 18 de juliol, les seves fotografies de camps de refugiats a la sala Xavier Miserachs de la Virreina.
La sala Xavier Miserachs esta destinada a les exposicions que convinen el fotoperiodisme amb l' interès històric i és on ténen lloc les mostres més prestigoses dels fotògrafs del nostre pais.
Del 18 de juliol fins el proper 9 de Setembre a la Virreina exposicions, Les Rambles 99.

Cinema a la fresca Sala Montjuïc!

Dilluns:
"Memento" és un film de
Christopher Nolan cronològicament narrat a l'inrevés a través una trepidant successió de flashbacks. Aquesta película ha guanyat molts premis i va servir per impulsar la carrera de Christopher Nolan.

Dimecres:
"El baile de los vampiros" una película cómica del polèmic
Roman Polanski. Recordem que la pel·lícula és un homenatge al subgènere dels vampirs que funciona gràcies a una atmosfera i una ambientació inquietants, a una música memorable i a una esplèndida Sharon Tate.

Divendres:
"La novia cadaver de
Tim Burton". La novia cadaver és la última incursió de Burton en el cinema d'animació, amb un entorn i uns personatges que evoquen els trets característics de l'univers fantàstic que han definit el cineasta.


Cinema a la fresca a les Cotxeres de Sants

Dijous:
Aquest porper dijous a les Cotxeres podrem gaudir de "El Laberinto del Fauno", una película de
Guillermo del Toro que va guanyar tres Oscars. La película projecta les estructures del conte fantàstic i de terror sobre el rerafons històric de la guerra civil espanyola.
A les cotxeres de Sants a les 22 d'hores d'aquest proper dijous.