7.9.07

Agenda!

I com cada divendres aquí arriba l'agenda amb un bon grapat de propostes per fer que el cap de setmana encara passi més ràpid!

Divendres 7

A la sala 2 de l'Apolo a partir de les 00:30 podrem veure als gallecs The Blows, Tumor de Djs, Señora Rosa i Dj Coco. Gratis per pels socis de Plastic Club o per als que tingueu la targeta-abonament del Primavera Sound '07. Si no, 13 euros, que no està malament.

Si no sabeu què fer aquesta nit també podeu anar a Razz on us esperen Luis Le Nuit, Tienne De Crécy (Solid/FR) + Buenavista + vjs CannaVizion, The Futureheads djs + The Motherfuckers, The Glimmers + mrdj i LUOMO.

Una altra proposta nocturna la teniu al Club Fellini, on us esperen tres sales amb la següent programació: Mario Maqueda, The Holy Trinity Project, Ulysses i Jaumëtic.

Dissabte 8

A la 1:00 destaquem l'actuació de To My Boy a la Pop Bar de Razz.
Com si Madness haguessin anat de rave, To My Boy sonen tan irreverents com en el seu moment ho van ser els reis del pop-ska però afegeixen a la fórmula dues tasses de flúor i dues d'electro disbauxat, en una recepta tan explosiva com el peta-zeta. El duet format pels joveníssims Jack Snape i Sam White ha gravat i produït el seu primer disc, Messages (Abeano/XL, 2007), amb l'ordinador de casa seva i el resultat és un àlbum de tot just mitja hora ple d'actitud i imaginació capaç de conjugar l'emoció del synth pop primigeni (OMD, The Human League) amb el brillant i colorista univers de màquines de joguina d'uns revitalitzats Devo i el millor del revival ravero. Vídeos fantàstics i encara millors concerts completen els atributs d'un grup en sintonia amb els nous temps.

Propostes culturals:

Passió pel Dibuix al CaixaFòrum, fins al desembre.
L'exposició, que vol despertar-nos la fascinació per un gènere que tradicionalment s’ha obviat en la història de l’art, permet fer un recorregut cronològic pels principals moviments de l’art francès d’aquests segles (el manierisme, el neoclassicisme, el romanticisme i l’impressionisme) així com pels seus principals autors (Antoine Watteau, Jacques-Louis David, Ingres, Eugène Delacroix, Manet, Edgar Degas o Seurat). A la mostra s'han reunit un centenar d'obres de la Col·lecció Prat, una de les més importants del món dedicades al dibuix francès dels segles XVII, XVIII i XIX.


El París de Vila-Matas al Centre Cultural Can Fabra

Envoltada d'elements poètics, de personatges de les seves fotos podrien ser també d'una novel·la, la fotògrafa no s'allunya del joc de miralls que també és la novel·la. Ombres i punts d'il·luminació dibuixen un París fet d'impressions molt personals.
Fins a principis d'octubre.


Desctar pel proper cap de setmana, més concretament el dissabte dia 15, el Weekend Dance Festival '07 on podrem verue Massive Attack, Sven Väth i 2manydjs entre molts d'altres.