12.12.07

Programa 12.12.2007



Aquesta setmana al Mai a la vida parlem del Nadal. La Laia Creus, experta en tradicions catalano-italianes lúdico-festives, no ha faltat a la seva cita quinzenal i ha baixat de Sant Jordi Desvalls per fer-nos cinc cèntims de tot plegat. Som conscients que perdem credibilitat en no parlar de cap tendència però esperem, estimats oients, que ho comprengueu. És Nadal, hi ha llums al carrer i molta gent a les botigues. Els del Mai a la vida, però, no tenim paga doble (i alguns amb prou feines, paga) i preferim fer-vos passar una amena estona que anar de compres.

L'esperit nadalenc inunda, doncs, el nostre estudi de gravació justament ara que l'Andrea Valverde agafa la baixa locutòria a canvi d'ensenyar-nos a quins bars hem d'anar a emborratxar-nos. Pren el relleu la Montse Casas, que ja fa un parell de mesos que ens guia cap a bars i restaurants kitschs del Raval. Al seu costat segueix imperturbable l'Eduard Gras, amb les seves aportacions wikipedistes i sociomusicals autofelatòries.

La fitxa tècnica de l'onzena edició del Mai a la vida, en resum, queda de la següent manera: guió de Montse Casas, tema nadalenc de la setmana de Laia Creus, la secció d'humor d'Edu J. Montoya, i la secció de música de la mà de l'Andrea Valverde i l'Eduard Gras amb les següents cançons:

Micah P. Hinson. 'A Dream Of Her'. A Dream Of Her (Houston Party).
The Owls. 'Peppermint Patty'. Daughters and Suns (Magic Marker).
La Laque. 'Le Week-end'. La Laque EP.
Todd Fancey. 'Lost in Twilight'. Schmancey (What Are Records).

I recordeu que la setmana que ve no deixem estar el Nadal, ja que seguirem una bonica tradició d'aquestes dates amb la llista del bo i millor d'aquest any. I com que nosaltres no tenim gaire criteri, no dubteu a il·luminar-nos amb els vostres favorits a maialavida@gmail.com.

2 comentaris:

Andrea Valverde ha dit...

Estic emocionada, això d'escoltar el programa i no saber que és dirá en cap moment....és extrany
;)


Nois, molt bé, Felicitats pel programa, vec que tampoc faig tanta falta, us apanyeu molt bé sense mi!

(L)

Edu ha dit...

Willow.. willow es la pelicula de la navidad.. maldito enano!