29.2.08

Alta Fidelitat és Anti-Folk


Malauradament aquesta setmana sembla ser que la pàgina on, normalment generem els codis html del reproductor de podcasts està en reformes, així que avui si voleu escoltar Alta Fidelitat, haureu de clicar aquí.
Si cliqueu a l'enllaç anterior entrareu en coneixença del que va ser, un dels discs que van marcar un abans i un desprès en la carrera del mític i llegendari Bob Dylan, el mateix que actualment prega per un consum responsable d'aigua en un dels anuncis de la TV. Parlarem de dos discs i només posarem dues cançons, 'Like a Rolling Stone' i 'Ballad of a thin man'. Ambdues cançons formen part del track list del sisè elepé d'en Bob, permeteu-me que li digui Bob, siusplau. L'elepé en qüestió és el Highway 61 Revisted (Columbia Records, 1965), també parlarem, però, del disc bootleg que l'any 1985 va esdevenir oficialment un altre dels discs de l'extensa discografia d'en Bob, el polèmic concert que no és va celebrar a Londres, sinó a Manchester. El The Bootleg Series, Vol. 4: Bob Dylan Live, 1966: The "Royal Albert Hall Concert".
En aquell concert va quedar enregistrat un dels apartats més mítics de la història del Rock'n'Roll. Així que, enceneu-vos un piti i ompliu-vos un got de Whisky per que comença Alta Fidelitat.

- 'Juuuudas'
-'I don't belive you! You're a liar!-
-'C'mon, play fuckin' loud!'-




M'agradaria agrair l'ajuda prestada, tant per la música com per la informació, a Oriol Sabaté.