14.2.08

Jedis de lo lisérgico



Després d'una setmana on l'apartat Alta Fidelitat es va quedar orfe, de nou reprenem la dinàmica, i ho fem d'una manera curiosa, parlant de pirates. Actualment amb la proliferació dels ipods i que la música ha perdut el seu format, parlarem sobre una pràctica que es feia no masses anys enrera i que pretenenia crear recopilacions dels teus artistes favorits. Els discos o cassetes pirates.

En aquest cas parlarem sobre dos cds pirates que recullen cares B, rareses, demos i inèdits de Los Planetas. Parlarem del cd Venus, que data de l'any 1996. Un dels discos no oficials de Los Planetas que més importància va tenir. Fins al punt de que alguns l'han considerat part de la seva discografia. També parlarem sobre El lado oscuro de la fuerza, un doble cd que he trobat navegant per la xarxa i que he cregut just i necessari fer-li un petit homenatge.

3 comentaris:

Eduard Gras ha dit...

Ets un garrepa Arnau. Jo vull el disc del lado oscuro de la fuerza. Va, penja un link aquí als comentaris...

Arnau Sabaté ha dit...

està a l'emule! Si no...te'l passo en mp3 però no li diguis a l'SGAE!

kowalsky ha dit...

Olé no? M'has fet sentir orgullós i tot! Molt bé tio. Jo diría que 'los planetas se disuelven' y 'Dios existe' no están inclosos perqué són e.p.'s i com a tal en principi no tenen cares b, però això ja només ho pot dir l'autor.