20.2.08

Tema de la setmana: Els Oscars




Al Mai a la vida marxem de gal•la a les entranyes dels Oscars. I per tal de submergir-nos en aquesta pomposa atmosfera de catifes vermelles, lluentors, escots d’escàndol i etc. hem anat a buscar el nostre guia definitiu, en Xavi Arnaiz, que acompanyat d’una servidora i com a parella radiofònica i ben maca, per cert, hem fet les previsions, aclariments i en definitiva hem posat sobre la taula les claus per preveure què passarà en aquesta imminent gal•la que es celebrarà el proper 24 de Febrer, gràcies a la prèvia finalització, uf!,de la vaga de guionistes.

I com ens agrada especular, ho fem sobre les següents premisses: serà Javier Bardem el que s’emporti l’Oscar?, i se’l donarà la senyoreta Pe i cridarà?; serà Juno la millor pel•lícula?, i serà la seva adolescent actriu la guanyadora a la millor interpretació?, què passarà amb Pozos de Ambición del nostre adorat Paul Thomas Anderson?, què us sembla Expiación?, per què Promesas del Este tan sols té una nominació?, serà certa l’afirmació que No es país para viejos, dels germans Coen és la favorita?, a tot això: on s’ha quedat El asesinato de Jesse James por el cobarde Robert Ford? Per sortir de dubtes i pensar com serien els Mai a la vida awards, tan sols heu de fer un click i escoltar-nos “vvv”: on vulgueu, amb qui vulgueu i com vulgueu.

And the Oscar goes to...

* La foto és per animar als lectors a llegir l'article, Scarlett forever!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ha semblat un programa molt atstrate, abstrcste, abstracxa... abstracte!

Felicitats a tot l'equip, mai a la vida em tornaria a perdre un programa vostre.

Míriam Gómez ha dit...

vaja, si tenim fans anònims!

Synbios ha dit...

a ver si lo escucho... d momento solo puedo decir... Scarleeeeeett!! ^_^'

kowalsky ha dit...

molt bé gent, felicitats pel programa.

Synbios ha dit...

bueno, ya lo he podido escuchar y esto es lo q tengo q decir:

eehmm... The Departed es una GRAN pelicula, en serio, es muy muy grande. Andrëa, se q a ti LMS t encanta y t parece super ideal de la muerte, pero a las pruebas me remito The Departed Vs LMS. D hecho fue una d las pocas veces que estuve deacuerdo con el Oscar.

Scarlett... (petri amor... plink). Y tanto que puede y lo bien que le quedan todos los vestidos q lleva. Pero Edu, sorry, Scarlet es mia :P. Mi eleccion esta clara, Natalie es mona, pero ni punto d comparación. Hum, ahora estoy pensando, en Las Hermanas Bolena salen ambas y a las dos suele doblarlas Nuria Trifol, q haran? XD...
Y después d eso he recordado la web www.eldoblaje.com y ha resuelto todas mis dudas. A Scarlet la doblara la otra persona q la suele doblar Joël Mulachs ^_^'.