12.3.08

Tots els modernos ballen el "Tecktonik"

Ja que normalment fem bandera que Mai a la Vida és un programa de tendències, ens centrarem en això i ho farem referint-nos a la visita que ens farà a Barcelona el proper dissabte 15 de Març la cantant de la Bretanya Francesa, Yelle.
La seva actuació al Razzmatazz dins l'horari de club ens servirà de prèvia per l'actuació que la mateixa artista té prevista pel proper mes de Juny en el marc de la programació del festival Sónar que aquest any es centra en la figura de la dona com a tema principal.
Yelle és actualitat per unes quantes raons. La primera i més polèmica ja que es va fer famosa gràcies al fenòmen myspace, des d'on va promoure una cançó en la que es posava amb el cantant de TTC, un grup de hip hop francès. En aquesta cançó Yelle parlava sobre el petit tamany del membre del cantant d'aquest grup.
Una de les altres raons per la qual Yelle ha estat el centra d'atenció és per que ha estat comparada en nombroses ocasions amb la mediàtica M.I.A. ja que la seva música té una certa semblança, centrant-se en una música a mig camí entre el Hip Hop i la electrònica més macarra i bastarda provinent de l'electro, el nu-rave, disco, etc. Ara bé, tot convinat amb el caràcter de diva del pop contemporani al més pur estil Vive la Fête i Goldfrapp.
L'últim fet pel qual Yelle està tant de moda entre el públic modern és pel nou ball que sembla que esta posant d'amunt d'avall totes les pistes de ball, el "Techtonik".