9.4.08

Tema de la setmana: El suïcidi



Avui ens posem seriosos i parlem d'un dels aspectes més foscos de la nostre societat, parlem del suïcidi, però tranquils que no som uns emos!


Us expliquem com ha canviat el fet de treure's la vida amb el pas del temps. Parlem de com es vist el suïcidi des de diferents cultures i religions, de suïcidis en massa, de suïcidis on-line i a més, us mostrem estadístiques per a que us feu una idea d'on es suïcida més gent i indaguem el perquè. També parlem dels Kamikazes i de la filosofia de "morir matant", de fakes com la web Suicide Girls, de com s'ha tractat el suïcidi al món del cinema tot repassant pel·lícules com The Virgin Suicides (1999), la òpera prima de Sofia Coppoloa i també us oferim algun que altre apunt de literatura.

Per acabar, i com és
inevitable, us parlem de famosos que van decidir acabar amb la seva vida, com per exemple en el món de les lletres Ernest Hemingway, Virginia Woolf, Guy de Maupassant o la poetissa Sylvia Plath, i també en el panorama musical: Kurt Cobain, Ian Curtis, LayneStanley i Paul Hester entre d'altres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, Montse!

Has elegido un tema muy interesante!"Las cuitas del joven Werther", "La casa de Bernarda Alba" y "Dead Poets Society"
me gustan mucho.
Q pena q no lo haya leido antes!..ya es sabado..


Saludos,
Catalina