3.6.08

Festival de llibres il·lustrats "Como Pedro por mi casa"

Si t'agrada la llum suau, el te i un bons guants per admirar bons llibres no et pots perdre el Festival de Llibres Il·lustrats. Les presentacions oficials ens parlen de "Como pedro por mi casa", un festival internacional de llibres il·lustrats organitzat per Julia Pelletir i Rafael Castañer, dos il·lustradors profesionals, editors i creadors de revistas artesanals i de llibres d'artista. Déu n'hi do, que dirien alguns.

Ubicat a la petita però alhora acollidora cripta de LA CENTRAL, "Como pedro por mi casa" vol ser exactament això, un festival familiar, humil pero alhora amb projecció i sense perdre el bon gust de les coses a mà ben fetes. Un festival que no es deixa encasellar per formats preestablerts i que aplaudeix el nous conceptes de llibres, així com de la nova il·lustració emergent. Afanyeu-vos ja que fins el 7 de juny podreu trobar obres de realitats tant diferents com Suïssa, Mèxic, Japó o Austràlia. El llistat de participants és impressionant i os recomano que li doneu una ullada abans de passar-vos pel festival.

Aquesta es la tercera edició del festival que com a convidat especial compta amb la participació de Jordi Vila amb el llibre Test Sound, que podreu veure penjat a les parets de petit saló. El Test Sound diuen que és una d'aquestes peces exquisides que va ser produïda durant els tallers de llibres artesanals impartits a LA CENTRAL.

Recordeu que podeu trobar el Festival de llibres il·lustrats fins el proper dia 7 de juny a la cripta de LA CENTRAL, espero que us agradi.

2 comentaris:

Muntsa ha dit...

i els llibres s'ha de mirar i tocar amb guants?

Andrea Valverde ha dit...

bueno és una opció
;) pero no cal