12.4.09

Ezra Furman and The Harpoons al Primavera Sound'09

Diumenge plujós, les 21:53 i un dia abans del dia de la mona. És un panorama perfecte per passar el que resta del dia tancat a l'habitació escoltant música davant de l'ordinador. De sobte t'arriba una notificació del Twitter, que diu que el Primavera Sound anuncia que, finalment, Ezra Furman & the Harpoons estaran al Primavera Sound 2009. Pels qui no estigueu familiaritzat amb el tema cla aclarir que a mitjans d'aquesta setmana va córrer la brama que Herman Dune queien del festival, per aquest motiu la organització estava sondejant altres bandes, entre elles Ezra Furman & the Harpoons, per que ocupessin el lloc dels francesos. Finalment, pel fòrum del festival, Gabi Ruiz, un dels directors, va anunciar que Herman Dune no queien i avui, diumenge 12 d'Abril anuncien que la banda de Ezra Furman també estaran al festival. Així doncs, tots contents.
A tot això cal sumar-hi la resta de noms que es van donar a conèixer la setmana passada i que rematen el cartell, a hores d'ara ja complert, del Primavera Sound 2009. A continuació els últims grups confirmats: The Horrors, Showcase de BCore amb Elvira, Oniric (la setmana que ve amb entrevista al Mai a la Vida) i Juan Colomo. També confirmats tots els grups de El Primavera Baixa al Metro, amb QA'A, Mujeres, Gúdar, Centella i la resta d'artistes que tocaran al Parc Joan Miró: Hola A Todo El Mundo, Alondra Betley, Sedaiós i Sleepy. Sound.

Ezra Furman and The Harpoons
són una banda de Illinoise, Estats Units. Toquen Folk Rock i pel que sembla són la nova sensació per tots aquells fans de les descobertes musicals d'última hora. Tenen dos discs i l'últim, Inside The Human Body (Minty Fresh, 2008), es va editar aquest passat hivern. Tot apunta a un grup d'aquests que fan gràcia veure en directe. Nosaltres, per si a cas, us avancem un vídeo on hi surten ulleres de sol molones, armòniques i ritmes que conviden a ser ballats a ritme d'una estrella...