20.5.09

A viva veu: Desmond al Fantastico


A viva veu són els concerts que neixen de l'unió entre el Mai a la vida i el Fantastico Club. Inquietuds per oferir una proposta absent a la ciutat i ganes d'aprofitar un espai adequat perquè un artista es valgui únicament de la seva habilitat amb l'instrument i de la seva veu per oferir la seva música. Cap cable i cap altaveu, aquesta és la premissa.

Cada primer i tercer dijous de mes al Fantastico Club, aniran passant pel cèntric local del Gòtic barceloní grups i cantants emergents amb el denominador comú de tenir ganes d'oferir. Desmond, Oniric, Sedaiós i Samitier són els primers grups que s'enfrontaran al repte. El primer de tots serà Desmond, àlter ego de Marc Fernández, que va regalant el seu folk evocador per la ciutat quan abandona Berlín, on es dedica a servir tapes. A Desmond no li farà falta cap micròfon, i és que amb la seva veu serà capaç d'omplir tot el Fantastico en el primer de la sèrie de concerts que el Mai a la vida i el bar del Gòtic organitzen conjuntament.

Desmond tocarà demà dijous 21 de maig a les a les 21:00 i mentre la música soni les distraccions seran mínimes i no es podrà permetre l'entrada a ningú més. Ho sentim molt.

L'entrada serà, òbviament, lliure.

8 comentaris:

turk ha dit...

Ja que les distraccions seran mínimes, es prohibirà també fumar? XDD

turk ha dit...

Per cert, felicitats pel "A viva veu" i per la tria de grups.

Andrea Valverde ha dit...

Doncs jo ho proposaré Aquí queda dit! :)

Eduard Gras ha dit...

Naturalment es podrà fumar!

Andrea Valverde ha dit...

Uhm. Doncs jo ho vull parlar a la propera reunió del Mai.

turk ha dit...

Però el fum és una distracció, no?

Míriam Gómez ha dit...

el fumm és dolent i fa pudor!arrgg!

i el concert d'ahir va ser genial, pell de gallina!

gràcies Desmond!

turk ha dit...

Totalment d'acord!